• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: AGF tog ikke imod FCN's gaver

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC Nordsjælland og AGF.

Af Victor Risager

FC Nordsjælland - AGF 0-0 (0-0)

Kampens bedste
FC Nordsjælland

For FC Nordsjælland var det anfører Kian Hansen, som leverede den stærkeste præstation. Den erfarne stopper var for det meste helt sikker i sit forsvarsspil og kom i vejen for en hel del. Forsvarsspilleren viste også lidt fine takter offensivt. Han stod nemlig for et skarpt indlæg, som resulterede i en stor chance i anden halvleg.

AGF
Det var en stor præstation fra kantspiller Gift Links, der i den grad følte sig hjemmebane på kunstgræsset på Right to Dream Park. Den 22-årige sydafrikaner kæmpede kampen igennem ude på højrekanten, hvor han løb godt tilbage og også truede med sin fart offensivt samt lagde flere gode afleveringer. På en dag hvor den århusianske offensiv ellers ikke kom med meget, lyste han op. 

Kampens værste:
Der var egentlig flere, der havde det svært søndag. Først og fremmest kan man fremhæve FC Nordsjællands defensiv for flere fejl og foræringer i løbet af kampen, som resulterede i chancer. Men man må også i den forbindelse kritisere AGF's angribere for ikke at udnytte gaverne og sende bolden i mål. Især Dawid Kurminowski og Alexander Ammitzbøll gjorde ikke det store væsen af sig i anngrebet. Århusianerne sluttede uden et skud på mål i søndagens kamp. 

Kampens detalje:
Der var ikke spillet ret mange minutter, før Mohammed Diomande leverede en helt forrygende dribling mod Nicolai Poulsen. De to var i en løbeduel, hvor FC Nordsjælland-profilen så uden at miste farten snurrede rundt om sig selv og fik taget bolden med sig. Det var høj, høj klasse. 

Der var også fint besøg på Right to Dream Park. Tv-billederne viste således, at de to EM-danskere Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard var på lægterne for at se deres tidligere klub møde AGF. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020