• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: BIF-debutant flået ud i skrækkamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Brøndby IF og Randers FC.

Af Victor Risager

Brøndby IF - Randers FC 0-0 (0-0)

Kampens bedste
Brøndby IF

Der var ikke mange, der gjorde det godt i første halvleg for Brøndby IF, men målmand Marvin Schwäbe kan være fint tilfreds med sin præstation. Efter at han i weekendens topbrag indtog en skurkerolle med et drop, havde han flere vigtige redninger i løbet af torsdagens kamp mod Randers FC. 

Randers FC
Randers FC spillede en stor kamp på Brøndby Stadion, og et hav af spillere kan være tilfredse med deres præstationer. Det gælder blandt andre Lasse Berg Johnsen, der er hentet ind som André Rømers erstatning og spillede en stor kamp på kronjydernes midtbane, og Tobias Klysner, som spillede på højre fløj.

Kampens værste
Michael Lumb startede inde og fik sine første minutter i Brøndby-trøjen, siden januarskiftet fra AC Horsens, men det var alt andet end en succesoplevelse for venstrebacken. Han satte stort set ikke en fod rigtigt og blev flået ud i pausen af cheftræner Niels Frederiksen. Den debut vil Lumb nok prøve at glemme.

Kampens detalje
Randers FC var uden flere nøglespillere som kaptajn Erik Marxen og topscorer Alhaji Kamara, men de kom buldrende ud på Brøndby Stadion og var klart det farligste hold i første halvleg. Det viste statistikkerne også, og ved pausen havde Randers FC haft hele ni afslutninger, mens Brøndby IF ikke havde haft en eneste. De var dog ikke kommet foran, og her kunne de nok godt have brugt den fraværende Kamara. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus