Bedst og værst: Daramy er fuldstændig tilbage nu

FC København tog en sejr på 1-0 mod AGF. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

FC København - AGF 1-0 (0-0)
1-0 Lukas Lerager (80.)

Kampens bedste:

FC København:
Mohamed Daramy har siden sin tilbagekomst til FCK haft nogle kampe, hvor han har været udsat for kritik, men mod AGF var han efter pausen fuldstændig tilbage på det niveau, som fik ham solgt for en kæmpe pose penge til Ajax. Der var simpelthen ingen i nærheden af ham i dag.

Gang på gang legede han med både Thomas T. Kristensen og Frederik Tingager, hvor han kom til baglinjen - eller hvor han nu gerne ville hen. Han havde endvidere en meget afgørende finger med i spillet, da FCK fik puttet bolden i kassen i den sidste del af kampen. Der

AGF:
'Age ain't nothing but a number' som den afdøde RnB-sangerinde Aaliyah sang det tilbage i 90'erne. Det kan den 37-årige målmand Jesper Hansen sagtens synge med på, fordi han var helt forrygende.

Hansen havde særligt i midten af anden halvleg en perlerække af en blanding af vilde redninger og sikre indgreb, som i den grad var med til at holde AGF inde i opgøret i Parken. Det var da heller ikke megt, som han kunne gøre ved Leragers mål.

Kampens værste:
Det kørte slet ikke for FCK i første halvleg, og det var blandt andet med en Kevin Diks, som havde en svær kamp. Om det lige var fordi, at han blev revet ud i pausen, at de kom i gear er nok usandsynligt, men noget skete der da. Indskifteren Jelert var også en del mere markant på højrebacken.

Falk havde desuden heller ikke den bedste kamp, og han måtte forlade banen med en skade i første halvleg, som godt kan have haft en indflydelse.

Kampens detalje:
Der var hele 10 minutters tillægstid i opgøret, som kom på baggrund af nogle ganske vilde romerlys-scener, som lige efter pausen blev sat i gang. Det gav en uventet lang pause for dommer Sundberg, inden han kunne fløjte kampen i gang igen.

Som en parantes skal det også nævnes, at Zeca langt inde i denne tillægstid måtte forlade banen på en båre med noget, der kan ligne en smertefuld knæskade.