• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Bedst/værst: Det må være ham, Ajax var ude efter

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet sætter fokus på fjerde spillerundes første opgør mellem Randers FC og AC Horsens.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Randers FC - AC Horsens 1-0 (1-0)
1-0 Marvin Egho (23.)

Kampens bedste:
Randers FC
En bundsolid indsats fra Randers FC sikrede dem alle tre point, hvor de i lange perioder formåede at holde AC Horsens fra fadet, mens de samtidig heller ikke kom frem til noget chancehav. Filip Bundgaard fik chancen fra start, og måske kan man ikke ligefrem sige, at han bragede igennem, men han viste i glimt prøver på sit store potentiale. Han havde en fod med i scoringsmålet, og så har han bare et drev med bolden og en lethed i sit spil, som giver lovninger om en stor fremtid. Talentet er også blevet bemærket i Ajax, der i hvert fald tidligere har været ude efter en Bundgaard-bror. Dengang blev det påstået, at det var brormand Oliver Bundgaard, der dog ikke kendte til interessen. Derfor må det være Filip Bundgaard, som i hvert fald igen beviser, at han har et tårnhøjt potentiale.

AC Horsens
Casper Tengstedt skabte måske for en stund bekymring i AC Horsens, men det bør det måske ikke gøre alligevel. Samson Iyede gjorde i hvert fald sit for at berolige klubben om, at de har en fuldgod erstatning for Tengstedt. Han var gæsternes farligste offensive kort, og var flere gange igangsætteren, når AC Horsens udfordrede Randers-defensiven.

Kampens værste:
Randers FC kom hurtigt foran i opgøret mod AC Horsens, men derfra var det ikke ligefrem skarphed, der karakteriserede kronjyderne. Særligt fra distancen var der fare for bilruderne ude foran stadion. Björn Kopplin og Tobias Klysner havde blandt andre sløje afslutninger. Men i det hele taget så manglede de den sidste skarphed og aflevering, og havde de haft den, så kunne opgøret have været lukket før tid.

Kampens detalje:
Randers FC's scoring fortjener ros. De blev det første hold til at brodere sig igennem AC Horsens betondefensiv. Det krævede omkring 300 minutters Superliga-fodbold før Marvin Egho kunne score sejrsmålet midtvejs i første halvleg. Men her viste Randers så også, hvordan man skal nedbryde Horsens. Hurtige kombinationer bragte strukturen ud af balance, hvilket gav mål og var en flot detalje.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.