• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Bedst og værst: Få lyspunkter i sløj kamp i Odense

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk var på plads på stadion i Odense til kampen mellem OB og SønderjyskE. Her fremhæver vi det bedste og værste fra kampen.

Af Martin Davidsen

Tipsbladet.dk i Odense

OB – SønderjyskE 1-1 (0-0)
1-0 Jens Jakob Thomasen (86.) 
1-1 Jeppe Tverskov, selvmål (91.)

Kampens bedste

OB
Det var ikke en kamp, der fik englene til at synge på Fyn, og kampens bedste OB'er må derfor være målscoreren Jens Jakob Thomasen, der slog til kort før slutfløjt med sin fine sparketeknik. Midtbanemanden sikrede dermed et point til hjemmeholdet, der kunne have vundet, hvis ikke det var for sønderjydernes udligning til allersidst. 

SønderjyskE
Når man er tophold i Superligaen, må man acceptere, at omverdenen har visse forventninger. Det var skuffende at opleve SønderjyskE på stadion i Odense, for gæsterne kom ikke med meget individuel kvalitet. Sønderjyderne stod solidt defensivt, og der var få spillere, der skilte sig ud. Men opgaven går ud på at fremhæve en enkeltperson, så vi vælger Alexander Bah, der stod for de mest farlige situationer rent offensivt og gjorde hjemmeholdets fans urolige undervejs. 

Kampens værste
Det er svært at pege på en enkelt person, så det bliver den mere generelle. Stemningen i kampen var det værste ved oplevelsen. Alle dommerkendelser blev mødt af frustrationer fra det ene eller andet hold, og dommer Kehlet måtte bruge alt for meget tid på at kommunikere med de to trænerbænke. Både hos hjemmeholdet og udeholdet farede man op over enhver kendelse, og det smittede af på publikum, hvor selv korrekte kendelser blev mødt med skrig og skrål. Slap af, og spil fodbold. 

Kampens detalje
Lad os være ærlige: Det var ikke nogen flot kamp i Odense. Kampen var præget af manglende rytme og mangel på målchancer. Så vi skal finde kampens detalje på tribunerne. Og her må vi fremhæve forplejningen til pressens gesandter. Her blev de hårdtarbejdende skriverkarle serviceret med fynsk brunsviger ved anden halvlegs start. Selvom skorpen var lidt for sprød, var det søndagens bedste oplevelse på stadion.