• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Bedst og værst: Fantastisk drøn og dårlig indskifter i Lyngby-Horsens

Foto: Getty Images

Hvem løb med overskrifterne og hvem faldt igennem, da Lyngby og AC Horsens fredag aften bragede sammen i et bundopgør i 3F Superligaen?

Af tipsbladet.dk

Lyngby Boldklub - AC Horsens 1-1 (1-1)

0-1 Bjarke Jacobsen 10'

1-1 Victor Torp 35'

Kampens bedste:

Lyngby:

Det var et meget tæt kald mellem Jens Martin Gammelby og Mathias Hebo. De stod begge stærkt i billedet, men Gammelby var ikke ret god i første halvleg, hvor Hebo var solid, og derfor går den til Hebo fredag aften. Krigede konstant på midten og havde et dejligt blik for spillet. Konstant med i det hele og med dejlige afleveringer, der var tæt på at sætte holdkammeraterne op flere gange. Lyngbys bedste i en svag første halvleg, og i anden halvleg holdt han niveau, og var med til at få sine holdkammerater op. Burde have fået en assist da han satte Christian Greko Jakobsen perfekt op dybt inde i feltet, men Greko brændte det store tilbud.

AC Horsens:

Horsens havde fredag valgt at sende Michael Lumb op på midtbanen, og det var en rigtig god idé. På venstre midtbane gjorde Lumb det nemlig fremragende, og man kunne ikke se, at han har rundet de 32 år. Løb konstant og var også farlig flere gange, og efter en time var der ikke mere benzin i tanken, da han lod sig udskifte. Flot kamp af Lumb og et signal til Horsens-træner Jonas Dal om, at Lumb sagtens kan bruges andre steder end backen.

Kampens værste:

Det var en herrefight, hvor ingen for alvor faldt igennem, så "æren" går til en indskifter. Der var nemlig absolut intet der lykkedes for Jannik Pohl, der fik den sidste halve time for Horsens. Startede med at forvandle tre lovende situationer til frispark til Lyngby, og generelt virkede han lidt overtændt. Tog så mange forkerte beslutninger, at han var den ringeste fredag aften, og efter de dårlige aktioner faldt han ud af kampen.

Kampens detalje:

Den er der til gengæld ingen tvivl om. Efter en skidt første halvleg fik Lyngby et billigt frispark på kanten af feltet, og det blev Victor Torp sat til at sparke. Det gjorde han med største klasse og krøllede bolden op i krogen, og supermålet blev afsættet til, at Lyngby kom tilbage i kampen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020