• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: FCK rundbarberet på Heden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC Midtjylland og FC København.

Af Victor Risager

FC Midtjylland - FC København 4-1 (1-0)
Junior Brumado, 1-0 (25.)
Anders Dreyer, 2-0 (49.)
Pione Sisto, 3-0 (56.)
Mustapha Bundu, 3-1 (71.)
Lasse Vibe, 4-1 (80.)

Kampens bedste
FC Midtjylland:

Han fik chancen i stedet for karantæneramte Sory Kaba, og Junior Brumado greb den. Det var en stor præstation for den fysisk stærke brasilianer, der tog gode løb, viste fin teknik og scorede et flot mål. Bag ham spillede Evander også en flot kamp på midtbanen, ligesom man også kunne rose målscorerne Pione Sisto og Anders Dreyer.

FC København
Det er svært at finde en FC København-spiller, der imponerede i torsdagens kamp, men Lukas Lerager leverede en fighterindsats på midtbanen. Den tidligere Genoa-spiller kæmpede bravt og vandt nogle bolde og dueller på et svagt spillende FC København-mandskab.

Kampens værste
FC Københavns forsvar havde det svært kampen, og en spiller som Mathias “Zanka” Jørgensen var et stykke fra fordums styrke. Han så især ikke for godt ud ved midtjydernes første mål, hvor han lod Junior Brumado løbe fra ham og blev holdt væk efterfølgende. Det var en dyr fejl af FC København-spilleren. 

Man kan også kritisere målmand Sten Grytebust for hans målmandsspil ved det tredje mål, hvor han så ud til at være for langt ude af sit mål og blev overlistet.

Der var også flere fejl i forbindelse med midtjydernes fjerde mål, og FC København blev ganske enkelt rundbarberet. 

Kampens detalje
Anders Dreyer kan åbenbart godt lide at score drømmemål mod FC København på MCH Arena. Sidste sommer scorede han et forrygende langskudsmål, og torsdag aften gentog han bedriften med et helt forrygende mål. Efter et hjørnespark modtog han bolden uden for feltet og klappede den helt op i hjørnet.

Umiddelbart efter ville Pione Sisto også lege med. Kantspilleren, der var tilbage i startopstillingen, krøllede flot bolden over Sten Grytebust i FC København-målet med et skud fra kanten af feltet. Dreyers var dog en lille smule flottere. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus