• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: FCM-spiller skurk i stor nedtur

Foto: Getty Images

Lyngby vandt 2-0 over FC Midtjylland. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

Lyngby Boldklub - FC Midtjylland 2-0 (1-0)
1-0 Emil Nielsen (34.)
2-0 Magnus Warming (90+3.)

Kampens bedste:

Lyngby Boldklub: 
Der var rigtig mange, som gjorde sig godt bemærket blandt Lyngby-spillerne, hvor en spiller som Magnus Warming og Magnus Kaastrup gjorde det svært for FCM-defensiven - førstnævnte lukkede tilmed kampen. Dog kommer de ikke i nærheden af det, som Emil Nielsen bragte.

Han har tidligere været udskældt for at brænde for meget, men i denne kamp var han helt skarp og scorede et flot mål. Samtidig tog han en række fine løb, som nok også var medvirkende til, at han kun holdt til 68 minutter.

FC Midtjylland:
Selvom det blev til et trist nederlag, så var der alligevel et par FCM-spillere, som gjorde det helt fint. Særligt inde på mål var Jesper Hansen enormt medvirkende til, at midtjyderne kunne holde liv i kampen, og han fik derfor sendt et klart signal i klubbens målmandsduel mellem ham selv og Jonas Lössl.

Længere fremme på banen var det særligt Anders Dreyer, som tog ansvar, men det blev aldrig rigtig til det store i en kamp, hvor de øvrige midtjyder mere eller mindre underpræsterede i et opgør, hvor det .

Kampens værste:
Frasen om at det kan gå hurtigt i fodbold kan Gustav Isaksen godt skrive under på nu. For få dage siden afgjorde han topduellen mod Brøndby ved at score kampens eneste mål, og torsdag aften blev han negativt afgørende for FCM, da han fik rødt kort efter to gule.

Hvis det bare havde været for en nødvendig forseelse, så havde det været en formildende omstændighed, men sådan var det ikke. Isaksen forsøgte at filme, og det må være blevet opdaget af dommerne nu, at han godt kan lægge sig lidt nemt. Nicolas Madsens røde kort var derfor mere 'nødvendigt', da det stoppede en Lyngby-friløber til sidst.

Kampens detalje:
Lyngby havde mange muligheder for at lukke kampen i anden halvleg. Blandt andet havde de en stor chance, hvor det kun var en vild redning i allersidste øjeblik fra Erik Sviatchenko, som kom i vejen inde på stregen. Spørgsmålet er bare, hvorvidt han overhovedet noget helt ind. Ikke desto mindre kom VAR ikke med noget.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus