• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Feje hold med Schjelderup på banen

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland tager førstepladsen efter deres sejr over Randers. Tipsbladet.dk kigger nærmere på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland - Randers FC 3-1 (2-0)
1-0 Ernest Nuamah (1.)
2-0 Andreas Schjelderup (8.)
3-0 Andreas Schjelderup (77.)
3-1 Edgar Babayan (88.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Det var næsten for pænt af FCN-cheftræner Flemming Pedersen at tage Andreas Schjelderup ud med ti minutter tilbage. Han var simpelthen så god, at det næsten blev 'feje hold', som de siger i børnehaven. De to kasser var selvsagt forrygende, men han leverer også med vilde driblinger og lækre oplæg - og så er det mod rækkens andet tophold.

Nu er det efterhånden mest spændende, hvad der kommer til at ske med ham. Bliver han mon solgt allerede til januar, eller kan de vente til sommer med at få den norske vidunderdreng solgt til en af de store ligaer. Greit!

Randers FC:
Det var ikke lige sådan en kamp, hvor Randers-spillerne stod i kø for at blive den bedste. Dog var Lasse Berg Johnsen i sit normale niveau, hvor han gang på gang var manden, som fik hevet holdkammeraterne med op.

Dog var det også en kamp fra hans side, hvor det blev til nogle fejl. I målet var Patrik Carlgren også afgørende for, at det ikke blev til den helt store snitter i Superligaens topkamp - men han havde også sine fejl. Det kommer nedenfor. Målet fra Babayan var et lille glimt i mørket.

Kampens værste:
Carlgren leverede efter bare 12 sekunder af kampen en stor fejl, som endte med et hurtigt FCN-mål. Han fik dog spillet sig gevaldigt op med mange fine redninger, og derfor går den til Stephen Odey, som blev hevet ud allerede i pausen, og han mangler stadig at få scoret sit første mål i denne Superliga-sæson.

Kampens detalje:
Den lynhurtige scoring efter bare 12 sekunder var Superligaens næsthurtigste nogensinde, og det fik hurtigt sat streg under, hvad der var i vente. Scoringen kan ses i videoen i toppen af artiklen.