• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: AGF'er med provokation i nyt drama

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC København og AGF.

Af Victor Risager

FC København - AGF 3-2 (3-0)
Kamil Wilczek, 1-0 (7.)
Victor Nelsson, 2-0 (17.)
Jonas Wind på straffe, 3-0 (33.)
Kevin Diks, 3-1 (57.)
Kevin Diks, 3-2 (67.)

Kampens bedste
FC København

Jens Stage blev helten i sidste uges sejr over AGF, og han spillede igen en hovedrolle for FC København mandag aften. Midtbanekrigeren var lederen på midtbanen i Zeca og Lukas Leragers fravær, og han var i den grad opgaven voksen. Han vandt mange dueller og havde flere bolderobringer, mens han var overalt på midtbanen - især i første halvleg. En spiller som Mohamed Daramy gjorde det fint med et par gode aktioner før pausen også, hvor han fremtvang et straffespark og var involveret i det første mål. 

AGF
Det er umuligt at komme udenom Kevin Diks. Den hollandske højre back scorede to gange - først et flot hovedstød, og så en afslutning, der mindede om et saksespark. Derudover var han involveret i flere andre farlige angreb, mens hans defensive præstation heller ikke fejlede noget. Han strålede i endnu en dramatisk kamp, og AGF bør altså prøve at holde på ham længere end denne sæson. 

Kampens værste
Der er et par spillere, der kan fremhæves. Hos FC København så målmand Sten Grytebust ikke ligefrem godt ud ved AGF’s første scoring, som han nok burde have gjort mere ved.

For de århusianske gæster leverede Jon Dagur Thorsteinsson heller ikke en fremragende indsats. Islændingen kæmper altid, men mod FC København begik han flere frispark, end han skabte chancer.

Kampens detalje
Der har været snakket og skrevet meget om Viktor Fischers aktioner i sidste uges kamp mellem de to hold, hvor han blev anklaget for at overdramatisere. Og Patrick Olsen fra AGF fik også henvist til det i løbet af kampen.

Efter en duel med Viktor Fischer midtvejs i første halvleg gik der nogle sekunder, hvor Patrick Olsen gik uden problemer, inden han - med ingen i nærheden af sig - kastede sig ned, som om han var blevet tacklet. Han var hurtigt oppe og fik en kommentar fra dommeren, inden spillet fortsatte.

Se provokationen i videoen øverst i artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus