• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Han får de andre til at ligne børn

Foto: Getty Images

FC København fortsætter med at vinde. Denne gang over Randers. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

FC København - Randers FC 3-0 (1-0)
1-0 Roony Bardghji (19.)
2-0 Peter Ankersen (70.)
3-0 Lukas Lerager (85.)

Kampens bedste:

FC København:
Det var en stærk kamp af Roony Bardghji mod Randers. Han formår simpelthen gang på gang at få sine direkte modstandere til at ligne et barn på 16 år, mens han selv spiller som en i 20'erne. Scoringen var køligt sat ind, og den skal have ros, men han er også lige ved at lave et meget elegant mål lige efter, som rammer stolpen, som havde været endnu flottere. Det er næsten ikke til at forestille sig, hvad han kan blive til, hvis han udvikler sig i bare normal fart i forhold til det udgangspunkt, som han har. 

Længere tilbage på banen var Rasmus Falk flyvende, hvor han sørgede for at binde det hele sammen fra bagkæden til de forreste. 

Randers FC:
Der var ikke nemt for Randers-spillerne, men de havde et meget godt kvarter af anden halvleg, hvor det gik rigtig godt for dem. Her var Simon Piesinger vigtig inde på midten, hvor han kunne bryde FCK'erne og fordele spillet. Han kan da også se tilbage på en kamp, hvor han sparkede et frispark på overliggeren, selvom det nok ikke helt var meningen. 

Derudover havde Stephen Odey også en fin kamp, men hvis sådan et opgør som dette skal blive mere spændende, så skal de ramme et niveau, der er lidt over det, som de kom med i aften.

Kampens værste:
Det kan godt være, at en spiller som Björn Kopplin havde fået skruet fødderne forkert på, og derfor ikke kunne ramme noget som helst med sine indlæg. Det er sådan noget, som må frustrere en angriber grænseløst. Men det går altså slet ikke, at Paul Mukairu i anden halvleg forsøgte at filme sig til et straffespark. Det kan ødelægge en hel kamp i denne skribents optik. Den slags er bare ikke smart og kostede et torskedumt gult kort.

Kampens detalje:
3-0-kassen fra Lukas Lerager var banket ind på en skræmmende måde, som selv de helt store stjerner må være misundelig på.