• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Genopfundet AaB’er ødelagde Hjalte Nørregaards debut

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC København og AaB.

Af Victor Risager

FC København - AaB 1-2 (0-2)
Iver Fossum, 0-1 (35.)
Iver Fossum, 0-2 (44.)
Rasmus Falk, 1-2 (90.)

Kampens bedste
FC København

Der var ikke mange FC København-spilere, som kan glæde sig over deres præstation mod AaB, men Rasmus Falk og Zeca viste nogle positive takter på midtbanen. Med et par gode afleveringer og gode løb gjorde Falk fin figur, mens han også kom på måltavlen. Zeca leverede som altid også en stor arbejdspræstation og vandt mange bolde på midtbanen.

AaB
Hvorfor har AaB gemt Iver Fossum på midtbanen? Det er selvfølgelig for tidligt at drage konklusioner, men den 24-årige nordmand så godt ud i sin nye rolle i angrebet, hvor han scorede nordjydernes to kasser i kampen. Begge gange tog Iver Fossum det rigtige løb og afsluttede sikkert, og hvis Oscar Hiljemark skal spille ved siden af Pedro Ferreira på midtbanen, kan det blive meget interessant med Fossum i angrebet.

Foruden den genopfundne nordmand kan man også rose AaB’s forsvar stort set hver gang. Det er virkelig blevet stærkt.

Kampens værste
Pep Biel bliver ofte kritiseret, og i søndagens kamp kan man kritisere ham for især en aktion. Midtvejs i anden halvleg sparkede spanieren nemlig ud efter en AaB’er, der råbte efter ham, og det er ikke i orden. Desuden blev han også både indskiftet og udskiftet i kampen.

Men alt i alt var der en del FC København-spillere, der kunne være nævnt i denne kategori, for det var bestemt ikke en imponerende præstation. Hidtil kan man i hvert fald ikke sige, at trænerskiftet har haft en positiv betydning for spillet på banen.

Kampens detalje
Iver Fossum scorede som sagt to mål, og begge var meget flotte scoringer. Især det første bød på en knivskarp aflevering fra Lucas Andersen, som sendte bolden ind i feltet til en fri Iver Fossum, som flot afsluttede. Forsvarsspillet var ikke i top, men afleveringen fra Lucas Andersen fejlede bestemt ikke noget.

Det var med til at sikre AaB’s første sejr i Parken i mere end 10 år. Deres seneste sejr på FC Københavns hjemmebane var nemlig tilbage i maj 2007. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus