• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Han er som genfødt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem OB og SønderjyskE.

Af Victor Risager

OB - SønderjyskE 2-1 (2-1)
Jørgen Skjelvik, 1-0 (31.)
Mads Frøkjær-Jensen, 2-0 (39.)
Daniel Prosser, 2-1 (44.)

Kampens bedste
OB:

Det var ikke altid, at Emmanuel Sabbi imponerede i sin første sæson hos OB, men i den indeværende sæson har amerikaneren virkelig fundet formlen. Igen mod SønderjyskE var kantspilleren forrygende og udfordrende i sit spil, hvor han konstant var en trussel med sin fart, fysik og dribleevne, og så kæmpede han defensivt. Det eneste, der manglede, var mere skarphed på afleveringerne. Om ikke andet virker Emmanuel Sabbi næsten genfødt under Andreas Alm.

Man kan også fremhæve en spiller som Mads Frøkjær for flere fine detaljer og gode aktioner i det offensive spil.

SønderjyskE:
Der var faktisk en del fine præstationer hos SønderjyskE, men Mads Albæk var dog deres bedste i opgøret. Den erfarne midtbanegeneral var fremragende på bolden med flere vigtige afleveringer og kæmpede som altid energisk på midtbanen. Han var også tæt på et flot langskudsmål tidligt i kampen. 

Kampens værste
Rilwan Hassan fik slet ikke sat sit præg på opgøret i kampens første 45 minutter, og nigerianeren blev efterfølgende hevet ud i pausen og erstattet af Isak Steiner Jensen. Hassan havde flere ærgerlige boldtab og lykkedes stort set ikke med noget af det offensive, han forsøgte.

Kampens detalje
Det er lidt sjovt, at begge af OB’s scoringer kom efter afretninger, men skal man pege på en enkeltsående detalje kan en aflevering fra Bashkim Kadrii fremhæves. I første halvleg hev den dygtige angriber nemlig en lækker detalje frem og forsøgte sig med en såkaldt “Rabona”-aflevering ud i retning af holdkammeraten Emmanuel Sabbi. Desværre lå den ikke helt perfekt, og Emmanuel Sabbi fik ikke helt kontrol over bolden, men sådanne forsøg er altid fede at se.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020