Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem OB og AGF.

Robin Østrøm 1-1 (38.)
Patrick Mortensen 1-2 (87.)

Kampens bedste:
OB
Bjørn Paulsen havde det svært sammen med resten af forsvaret i begyndelsen af kampen, men spillede sig op i niveau defensivt. Han var desuden en trussel på dødbolde og nærmest holdets farligste mand (i et tamt felt af konkurrenter).

AGF
Især i første halvleg var Patrick Mortensen en stærk opspilsstation, hvor det igen stod klart, at hans hoved- og nærkampsstyrke har godt af at have en makker ved siden af sig. Var mindre synlig efter pausen, men scorede to mål, hvilket i en ellers svag kamp ville være rigeligt i sig selv til denne titel.

Kampens værste:
Det skal med, at hans arbejdsbetingelser som angriber på et dårligt spillende hold ikke var gode. Når det er sagt, var Bashkim Kadrii aldeles usynlig, når han ikke begik et af sine boldtab eller brokkede sig til et gult kort.

Kampens detalje:
I en kamp fattig på flot spil og gode detaljer fortjener Patrick Mortensen at blive fremhævet. Han scorede til 1-0 på en returbold, som han smart sparkede ned i jorden, så den hoppede over Martin Hansen, der ellers sprællede løs i mål. Den lille detalje var forskellen på en redning og et mål.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.