• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Hedlund kickstartede Brøndby i vildt comeback

Foto: Getty Images

Brøndby vandt 3-2 over FC Nordsjælland efter et sent sejrsmål søndag eftermiddag. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby IF - FC Nordsjælland 3-2 (0-2)
0-1 Mohammed Diomande (12.)
0-2 Mikkel Rygaard (38.)
1-2 Simon Hedlund (48.)
2-2 Lasse Vigen (75.)
3-2 Sigurd Rosted (90+6.)

Kampens bedste: 

Brøndby IF:
Simon Hedlund kom i dag på tavlen, men det var ikke kun for hans reducering, at han bliver valgt. Han var ofte en farlig herre i Brøndby-offensiven, og derfor var det heller ikke overraskende, at det var ham, som stod for at kickstarte holdet i anden halvleg efter de første 45 minutter, hvor de havde haft det svært. 

Læs også:LIVE: Sådan gik det da Brøndby vendte 0-2 til 3-2 mod FC Nordsjælland

Samtidig var der også godt spil på midtbanen af Lasse Vigen, som ikke underligt også var manden bag udligningen til 2-2. Han er ikke den store målmaskine, men han gik forrest, da der var brug for det i dag. Rosted skal selvfølgelig også nævnes for sit sejrsmål i sjette overtidsminut.

FC Nordsjælland:
Når man snupper et straffespark i midten af anden halvleg, så er det bestemt en hændelse, som er svær at komme udenom. Derfor skal Peter Vindahl naturligvis nævnes her. Det kommer dog ikke op på siden af det, som Kamaldeen Sulemana leverede i første halvleg, hvor han kørte rundt med Brøndby-spillerne.

Han er en vaskeægte showmand, som dog gik lidt ned i løbet af anden halvleg sammen med resten af holdet. Det bliver dog spændende for FC Nordsjælland den dag, hvor han kan køre på i en hel kamp.

Læs også:Jan Bech Andersen hungrer efter transfers til Brøndby

Kampens værste:
Ulrik Yttergård Jenssen havde det bestemt ikke let efter pausen. I begyndelsen af anden halvleg sjoskede rundt i bolden og satte Brøndby i gang med deres comeback, da Simon Hedlund fik fat i kuglen og reducerede. 

Kampens detalje:
Med det nye VAR-system kan man komme ud for, at der er mange ting, som skal kigges igennem. Det var der i dag, hvor Brøndby i anden halvleg fik tilkæmpet sig et straffespark. Men først skulle man lige se, hvorvidt der var offside, inden man også kunne se om straffesparksdommen var i orden. Det hele viste sig at være rigtigt set af dommerteamet - og Brøndbys Anthony Jung brændte straffesparket.

Læs også:AGF jagter FCK og FCM: Først skal Brøndby indhentes

Læs også:Trio misser Brøndbys sæsonpremiere - 18-årig angriber er med

Læs også:FCN-profil udeladt til Brøndby-kamp

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus