Bedst og værst: Kusk genoplivede AaB-offensiven mod AGF

Det blev til 1-1 mellem AaB og AGF søndag eftermiddag. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

AaB - AGF 1-1 (0-1)
0-1 Patrick Mortensen (40.)
1-1 Frederik Børsting (76.)

Kampens bedste:

AaB:
Det var absolut ikke meget, som blev skabt fra AaB'erne igennem de første tre fjerdedele af kampe, men med et enkelt stik fik de balance i regnskabet med et kvarter tilbage af kampen, da 'Super-pøleren', Frederik Børsting, prikkede bolden i nettet efter flot forarbejde af indskiftede Kasper Kusk.

Sidstnævnte sørgede derfor for, at der kom mere liv i nordjydernes offensiv. I den anden ende af AaB-holdet gjorde Okore det voldsomt godt, men hans forseelse, der gav AGF et straffespark, trækker ham lige ned under Kusk, som var lige ved at blive dobbelt-assistmager til sidst i opgøret, men Prica brændte frit foran målet.

AGF:
Patrick Mortensen har helt tydeligt taget afslutterens rolle til sig for AGF. Han sparkede straffesparket helt sikkert ind. Et straffespark som han selv frembragte i øvrigt. Derudover sparker han på stort og småt og ligner en, som igen i år jagter topscorertitlen.

Derudover havde både Casper Højer og Frederik Tingager begge flere positive situationer i løbet af kampen. Dog ikke noget, som man kommer på landsholdet af, men det var bestemt godkendt fra deres side også.

Kampens værste:
AaB manglede ikke bare skarphed i angrebet. Det var ofte for blegt, hvad der blev produceret, og en spiller som Tom van Weert blev ikke overraskende taget ud efter en times spil efter en kamp, hvor han ikke kom frem til meget, når det ekstra skulle komme for at få scoret.

Kampens detalje:
Det er bemærkelsesværdigt, at der skal bruges så lang tid på at se en situation igennem som straffesparket i første halvleg. Hvis den er så åbenlys, så burde det være max et halvt minut. Det er aldrig sjovt for sparkeren at stå så længe ved bolden - medmindre man er Patrick Mortensen tilsyneladende.