• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: - Måske årets største afbrænder

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Vejle Boldklub og AaB.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub - AaB 1-1 (0-1)
Rufo, 0-1 (19.)
Allan Sousa, 1-1 (51.)

Kampens bedste
Vejle Boldklub

Man kan ikke komme udenom brasilianske Allan Sousa, der også kom på tavlen for Vejle Boldklub og sikrede et mål. Brasilianeren med det lilla hår var involveret i stort set alt, hvad vejlenserne gjorde offensivt og kom frem til flere chancer. I slutminutter havde han også en helt utrolig clearing, hvor han sandsynligvis afværgede en AaB-scoring. Sousa får prisen som Vejles bedste, selvom han også fik et dumt gult kort i første halvleg for tilsyneladende at brokke sig.

AaB
Der var et par fine præstationer på holdet, og man kan blandt andet fremhæve Rufo, som scorede med knæet og kom frem til en række andre chancer. Han leverede en hel del fine ting offensivt og burde nok have scoret en gang mere. I defensiven gjorde Jakob Ahlmann det også fint i forsvaret med en række clearinger og vundne dueller.

Kampens værste
Tom van Weert blev skiftet ind, og han markerede sig mest af alt med en helt enorm afbrænder, som alene får prisen som kampens værste.

Den hollandske angriber driblede flot ind i Vejle Boldklubs felt, hvor han også afdriblede keeperen og blot skulle sparke bolden i mål, men i stedet for sparkede han fladt forbi mål. “Måske årets største afbrænder,” lød det efterfølgende fra kommentator Bo Henriksen. Det er svært at være uenig.

Kampens detalje
Det kan gå hurtigt i fodbold, og det kan gå fra himmel til helvede på et splitsekund. Det skete fredag aften for AaB. I det 51. minut havde nordjydernes spanske angriber Rufo en meget stor chance for at sparke dem foran med to mål og tæt på en sejr, men hans forsøg ramte træværket. Få sekunder efter lå bolden så i mål… i den anden ende. Vejle Boldklub udlignede og endte med at sikre et enkelt point.

Samtidig var der endelig spilletid til anfører Lucas Andersen, som havde været ude i de seneste 13 kampe. Han fik 20 minutter på banen, og det er selvsagt grund til glæde i den nordjyske lejr.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020