Vi har zoomet ind på kampen mellem Randers FC og OB.

0-1 Jens Jakob Thomasen (15')
1-1 Alhaji Kamara (34')

Kampens bedste

Randers FC
Kronjyderne var gode mod Vejle, og de var også gode mod OB i sæsonens første hjemmekamp. Thomasbergs tropper er gode på bolden, og de sætter nogle fine angreb sammen. Begge hold havde perioder i opgøret, men det må være Randers, der undervejs følte, at de var mest ovenpå. Derfor må det også ærgre dem, at de ikke fik skabt flere åbne chancer og scoret det mål, der kunne have vundet dem kampen. De gav til gengæld et par store muligheder væk i kontrafasen til OB, hvilket må bekymre Thomasberg lidt.

Simon Graves gjorde det godt i defensiven, og på midten var Vito Hammershøi Mistrati stærk som altid. Men det er altså de offensive kort og i særdeleshed Mathias Greve, Tosin Kehinde og Alhaji Kamara, der er spændende at overvære. Særligt Kehinde strikkede en flot præstation sammen med flere flotte driblinger og fine afleveringer på banens sidste tredjedel.

OB
Gæsterne havde svært ved at sætte mange afleveringer sammen ad gangen i opgøret. Derfor havde fynboerne også problemer med for alvor at sætte Randers under pres i store perioder ad gangen. Til gengæld viste de stor styrke i det direkte spil, og med de mange offensive kort formåede OB gentagende gange at true Randers i kontrafasen. Efter et kvarter kastede det også et mål af sig, men i resten af opgøret manglede OB-angriberne skarpheden på de store chancer, som de modsat Randers faktisk formåede at spille sig frem til.

Blandt de bedste OB'ere bør nævnes midtbanefighteren Aron Elís Thrándarson. Islændingen kom i vejen for meget på midtbanen, og han var generelt involveret i meget for gæsterne. Emmanuel Sabbi fortjener også et par rosende ord - amerikaneren spillede en fin kamp og var uheldig med at ramme stolpen to gange.

Kampens værste
Sabbi var tæt på i to omgange, og Bashim Kadrii viste i glimt også sin klasse. Men udover det må Andreas Alm altså ærgre sig over afslutningsevnerne hos de forreste. OB kom frem til mulighederne, men foran mål svigtede de offensive spillere. Unge 19-årige Max Fenger var helt usynlig i første halvleg og blev også skiftet ud i pausen. Meget symptomatisk efterladte afløseren Mads Frøkjær Jensen dog hellere ikke noget nævneværdigt aftryk. Selvom Randers var bedst på bolden, må OB derfor også ærgre sig mest over 1-1-resultatet. De brændte simpelthen for mange chancer.

Kampens detalje
Der skulle en afretning til, før at Jens Jakob Thomasens føringsmål kunne passere Patrik Carlgren i Randers-målet, men der var ikke noget tilfældigt over alt det, der ledte op til midtbanespillerens afslutning. Målet afsluttede en flot omstilling, der blev startet af OB-anføreren selv, da han kastede sig ind foran og blokerede en Randers-afslutning. Bolden blev sendt flot op til Bashkim Kadrii, der gik forbi sin direkte modspiller og slog et knivsparkt fladt indlæg ind i feltet. Herfra sprang bolden så ud til Thomasen, der 21 sekunder efter sin blokering kunne bringe OB på 1-0. Flot omstilling.