• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Onyeka kostede i mareridtskamp

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland vandt mandag med 3-2 over FC Midtjylland. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland - FC Midtjylland 3-2 (1-1)
1-0 selvmål - Frank Onyeka (29.)
1-1 Sory Kaba (45.)
1-2 Pione Sisto (54.)
2-2 Kamaldeen Sulemana (66.)
3-2 Simon Adingra (90.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Det er utroligt, hvad Kamaldeen eventuelt kan få af betydning for mesterskabet med sine straffespark. Hvis det var blevet til to ud af to for ham, så havde han været kampens helt store personlighed. I stedet blev det kun til den ene mål, som lige ødelægger det lidt for ham.

I stedet lykkedes det for Simon Adingra at stjæle billedet. Den unge spiller fra Elfenbenskysten var lige kommet ind, da han blev spillet fri foran målet og scorede sejrsmålet til 3-2. 

FC Midtjylland:
Pione Sisto er ved at finde det frem, som skal til for at gøre en klar forskel. Det skete blandt andet med scoringen fra hans fod, hvor han tog godt med ansvar i klubbens bestræbelser på sølvtøj i denne sæson. Dog blev det større billede ødelagt af pointtabet, men det var bestemt ikke hans skyld, at det endte sådan. Tværtimod.

Endvidere levede Gustav Isaksen et meget fornemt indhop, hvor han med sin hurtighed gjorde sit for at få vippet sejren over på deres side. Det var bare ikke nok i en kamp, hvor det i stedet gik den helt anden vej.

Kampens værste:
Man kan godt være skyld i en enkelt kasse og leve med det, men når det er to - og så endda i mesterskabsspillet, så er det tæt på en katastrofe. Sådan en var det for FC Midtjyllands Frank Onyeka, som både lavede selvmål og lavede straffespark.

Duellen om mesterskabet er så tæt, at det kan være, at man kommer til at kigge tilbage på denne kamp og sige 'Det var her, det gik galt'. De har dog stadig førstepladsen trods nederlaget.

Kampens detalje:
Der skulle ikke meget tid til for Simon Adingra at slå til mod midtjyderne. Det kan også blive øjeblikket, hvor det hele vender.