• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Skørt field goal og klasket kasse

Foto: Getty Images

SønderjyskE snuppede en 1-0-sejr over Vejle mandag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

SønderjyskE - Vejle Boldklub (0-0)
1-0 Victor Mpindi Ekani (80.)

Kampens bedste:

SønderjyskE:
Undervejs i kampen var sønderjyderne et stykke efter Vejle, og det lignede i store perioder, at hvis nogen skulle vinde, så ville det blive Vejle. Sådan blev det dog ikke, og det kan skyldes den del af kampen, hvor der blev skiftet ud. Her blev Rilwan Hassan sendt på banen, og det gav noget ekstra til Haderslev-klubben. 

Dog overgår han ikke målscorer Victor Mpindi Ekani, som klaskede bolden i netmaskerne ovenpå en meget solid præstation på midtbanen sammen med Mads Albæk. Endelig blev det også til en flot hjemmebanedebut til Duplexe Tchamba.

Vejle Boldklub:
Wahid Faghir er stadig kun 17 år, og derfor kan han nogle gange godt gøre det lidt for svært for sig selv nogle gange. Men når det lykkes, så er det lige ved at blive ret farligt. På torsdag bliver han 18, og så må man se om forvandlingen til myndig gør en forskel.

Hos VB'erne er der også en spiller på venstrebacken i form af Viljormur Davidsen, som var en af de spillere, som sørgede for at vejlensernes offensivspillere fik noget at arbejde med inde i feltet. Han var på bænken mod Randers, men viste mandag, at cheftræner Carit Falch roligt kan bruge ham.

Kampens værste:
Det blev ikke til den bedste dag for Emil Frederiksen, som undervejs i kampen forsøgte at filme sig til et straffespark. Den gik ikke, og han blev senere skiftet ud, hvorefter SønderjyskE tilfældigvis fik bedre fat om kampen. Det skal dog også med, at en lang række spillere leverede et lavt niveau, som kampen også generelt bar præg af.

Kampens detalje:
Der blev sparket flere bolde helt ud af stadion, og dem alle af SønderjyskE-spillere. Mest fjollet var det dog, da Emil Holm skulle sparke et frispark, hvor han på en eller anden måde fik sparket bolden så meget over mål, at den forsvandt udover taget over bagtribunen som et andet field goal i amerikansk fodbold.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020