Bedst og værst: Sønderjyske-angriber falder igen i øjnene

Det blev til 1-1 mellem SønderjyskE og AGF mandag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

SønderjyskE - AGF 1-1 (1-1)
0-1 Bror Blume (32.)
1-1 Anders K. Jacobsen (37.)

Kampens bedste:

SønderjyskE:
Det er meget muligt, at det hele ikke er fuldstændig genialt, når Haji Wright får fat i bolden, og det kan også godt være, at han skyder lidt for meget selv i stedet for at se sine medspillere. Ikke desto mindre er det bare en gut, som man lægger mærke til, og AGF'erne havde i store perioder vanskeligheder med at håndtere den store angriber i SønderjyskEs omstillinger. Endvidere fremtvang han også straffesparket, som førte til 1-1-scoringen, hvor han storsindet lod Anders K. Jacobsen sparke uden problemer.

AGF:
Det er ikke længe siden, at Kevin Diks vendte tilbage fra en skadespausen, men lejesvenden fra Fiorentina gjorde sig alligevel ganske godt bemærket i mandagens opgør. Han havde flere gange nogle gode situationer i kampen, ligesom pasninger - såvel lange som korte - sad der fra hans position som venstre back. Samtidig tog Patrick Olsen også en del ansvar på midtbanen, hvor han var med til at lægge tryk på. Det blev dog aldrig til de store chancer for dem.

Kampens værste:
I første halvleg havde AGF'erne meget svært ved at klare de omstillinger, som SønderjyskE sendte afsted, og her var Sebastian Hausner en af de spillere, som kom i store vanskeligheder. Nogle gange fik han reddet det, men han var også manden bag straffesparket.

Kampens detalje:
Med indførslen af VAR i denne sæson skulle det være meningen, at man fik streget diskussioner om tvivlsomme hændelser væk. Dog var der nogle situationer, hvor det nok lå på grænsen, hvad der var rigtigt og forkert dømt. Særligt i AGF's straffesparksfelt, hvor Sønderjyske fik to gule kort for film og et straffespark, som måske/måske ikke blev begået udenfor feltet. Endvidere fik Onazi debut for Sønderjyske, da han blev sendt ind i slutningen af opgøret.