Bedst og værst: To talenter stjal showet, da Brøndby slog AGF

AGF– Brøndby IF 0-1 (0-0)
0-1 Jesper Lindstrøm (73.)

Kampens bedste:
AGF:
Sebastian Hausner er godt i gang med at skabe sit gennembrud i AGF. Den 20-årige stopper har spillet alle kampe i slutspillet, og søndag aften kom han i vejen for mange Brøndby-angreb.

Han satte også det, der må være længderekord i at dække bolden af for en modstander, så den kan trille over sidelinjen. I første halvleg holdt han Simon Hedlund væk i 10-15 meter, mens bolden trillede til målspark.

Brøndby IF:
Apropos gennembrud: Det har vist sig som en glimrende idé at omskole Andreas Bruus til (wing)back, og mod AGF leverede han igen en god præstation. Han kom godt med frem og burde vel have scoret før pausen, og defensivt var han pålidelig.

Kampens værste:
Mikael Uhre burde have bragt Brøndby foran efter 17 minutter. Efter et hjørnespark reddede William Eskelinen et hovedstød, men returen strøg i en høj bue over til Uhre, der helt fri bare skulle heade i mål fra få meters afstand. I stedet headede han over.

Kampens detalje:
Da dommer Jens Maae signalerede udskiftning ved et indkast efter 42 minutter, stod der hverken en AGF- eller Brøndby-spiller klar til at komme ind. I stedet var det dommeren selv, der skulle erstattes. Maae tog sig til læggen, da han forlod banen.

Efter et par minutter kom fjerdedommer Sandi Putros ind til applaus fra tilskuerne. Da speakeren annoncerede, hvem den nye dommer var, skiftede publikum dog over til at pifte.