• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Uhre stemplede ikke ind

Foto: Getty Images

Det blev til 1-1 mellem Brøndby og Viborg søndag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby IF - Viborg FF 1-1 (1-0)
1-0 Josip Radosevic (21.)
1-1 Lars Kramer (68.)

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Det blev til et lidt heldigt mål på frispark for Radosevic, men derudover var det ikke bare held det hele for midtbanespilleren. Kroaten var stærk både i de gode og i de svære perioder for Brøndby, hvor han sugede bolde til sig i erobringsspillet, ligesom han var god til at få dem spillet videre. 

Endvidere blev det til en god kamp fra Mads Hermansens side, hvor han beviste, hvorfor man roligt har udnævnt ham som ny førstemålmand i Brøndby efter afskeden med Marvin Schwäbe.

Viborg FF:
Det er en fornøjelse at se et oprykkerhold, som ikke er bange for at give den gas. Også når de er på Brøndby Stadion. Derfor var der sådan også mange, som man kan fremhæve, og foruden målscorer Lars Kramer, så gjorde en spiller som Tobias Bech samt Christian Sørensen sig godt bemærkte.

Sidstnævntes evner med lange indkast skal nok blive ved med at være et farligt våben for Viborg. Brøndby-spillerne havde ofte meget store vanskeligheder med at få styr på dem - og det endte da også med et mål ved et af dem.

Kampens værste:
Der var mange spillere, som ikke ligefrem havde deres bedste dag. Sidste sæsons Superliga-topscorer Mikael Uhre havde svært ved at stemple rigtigt ind for Brøndby. Hanovergår endda Viborg-målmand Lucas Lund, som ikke så godt ud ved Radosevic' frispark, som blev sparket midt i målet. Det må ikke blive en vane for Uhre, hvis han ikke skal opfattes som et one hit wonder.

Kampens detalje:
Det er altid lidt sjovt, når to brødre kommer til at stå overfor hinanden. Sådan var det med Kevin og Jeff Mensah, som bestemt ikke har været udsat for det i de seneste år. Det blev dog kun til 10 minutters tid for dem, hvor Brøndbys Mensah fik et gult kort for et frustrationsfrispark.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020