• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: VAR blev mest afgørende i FCK-sejr

Foto: Getty Images

FC København fik sig endelig en sejr over Brøndby i denne sæson. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby IF - FC København 1-3 (0-1)
0-1 Kamil Wilczek (37.)
1-1 Mikael Uhre (69.)
1-2 Mo Daramy (90+1.)
1-3 Kamil Wilczek (90+6.)

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Offensivt var det set over hele kampen klart bedst fra Jesper Lindstrøm. Han laver en del gode løb, og så er han klar til at skabe overtal i både højre og venstre side af banen ved at flytte sig væk fra det centrale. Det var dog meget lidt, som han fik ud af anstrengelserne.

Anderledes tydeligt kunne man se på Andreas Maxsø, at det er en spiller, som får sat sig igennem med et meget fint overblik og sikre pasninger i det opbyggende spil. Det kunne andre på holdet godt lære noget af. Samtidig sørger han får at vinde stort set alle sine dueller, så de direkte modstandere på FCK-holdet blev pakket ned. Lige lidt hjalp det dog efter det sene straffespark.

FC København:
Carlos Zeca er yderst afgørende for FC Københavns spil, da han er helt enormt sikker i sine afleveringer, ligesom han også ofte er med til at få bolden tilbage på FCK-fødder, hvis den er blevet mistet. Enten igennem sit pres, hvor han får Brøndby-spillerne til at aflevere skidt - eller ved at han simpelthen snupper kuglen fra de blågule.

Dertil skal der også være en bemærkning om den polske angriber Kamil Wilczek, som lavede to scoringer i opgøret. Det er nu det tredje mod Brøndby, ligesom han også har fået annulleret et mål mod dem tidligere. 

Kampens værste:
Når det kom til underlige afleveringer, så var Kevin Mensah helt klart på pletten. Han stod desuden også for at brænde en stor Brøndby-chance undervejs i første halvleg, men han kan alligevel se Hjörtur Hermannsson lave et straffespark helt til sidst ved at få arm på bolden. Det kostede selvsagt enormt.

Kampens detalje:
Det er en stor fejl af VAR-dommerne, at de ikke kunne se, at Mo Daramy stod langt inde i straffesparksfeltet ved 2-1-scoringen, som selvsagt gav ham en stor fordel, som fik meget stort betydning for kampen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus