• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Bedst & værst: Stærk FCN-keeper snød OB for sejren

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk samler op på søndagens kamp mellem OB og FC Nordsjælland, hvor vi vanen tro fremhæver det bedste og værste fra opgøret.

Af Martin Davidsen

Tipsbladet.dk i Odense

OB – FC Nordsjælland 1-1 (0-0)
0-1 Isaac Atanga (54.)
1-1 Emmanuel Sabbi (56.)

Kampens bedste:
OB:
OB’s offensive trio med Issam Jebali, Mads Frøkjær og Emmanuel Sabbi har fået meget opmærksomhed i forbindelse med fynboernes første kampe, men midtbanemanden Jens Jacob Thomasen har også været god. Således også i opgøret mod FC Nordsjælland, hvor han optrådte med stor autoritet på den centrale midtbane. Han var stærk i duellerne, fordelte spillet fornuftigt og stod også for en præcis hjørnesparksbold i forbindelse med OB’s 1-1-mål. Måske et hipster-valg som OB's bedste, men Sabbi, Frøkjær og Jebali bliver i denne sammenhæng straffet for ikke at score mere end ét mål til sammen i denne kamp. Det burde være blevet til mere. 

FC Nordsjælland:
Peter Vindahl Jensen er ny permanen førstemålmand i FC Nordsjællnd denne sæson, hvor keeperen skal forsøge at løfte arven fra Nicolai Larsen. I Odense leverede den unge mand en god kamp, hvor han med flere gode redninger og reaktioner holdt FC Nordsjælland inde i kampen. Havde det ikke været for Vindahl Jensen, kunne FC Nordsjælland meget vel have indkasseret andet nederlag i træk i denne sæson.

Kampens værste:
OB-backen Oliver Lund var igen en del af startopstillingen for fynboerne, men han havde en svær kamp over for Kamaldeen Sulemana og resten af FCN-offensiven. Lund kom ofte på mellemhånd og måtte midtvejs i første halvleg også trække et gult kort, da han lavede en voldsom tackling og stoppede et FCN-angreb midt på banen. FC Nordsjælland spillede sig ofte igennem i Oliver Lunds side, og backen blev skiftet ud ved pausen.

Kampens detalje:
”Kom nu, gutter – fra start af!” Dette tilråb kunne man høre OB-målmand Oliver Christensen udbasunere ved kampens begyndelse, og det var befriende at notere, hvordan simple tilråb og kommandoer ikke er meget anderledes på Superliga-niveau end i Serie 5. Måske det eneste positive ved de næsten tilskuerløse tribuner.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020