• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Bedst/værst: Et potentielt farvel med bravur

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Brøndby IF og Randers FC.

Af Jacob Quvang

Brøndby IF - Randers FC 1-0 (1-0)
1-0 Mikael Uhre (10.)

Kampens bedste:
Brøndby IF

Det var langt fra Brøndbys bedste præstation i denne sæson, og det var heller ikke fordi, at de danske mestre vadede i chancer. Derfor er det dejligt at have en spiller som Mikael Uhre. Topscoren kan have spillet sin sidste Superliga-kamp for Brøndby, og hvis det skulle ende sådan, så var det en passende måde at afslutte eventyret på. For Uhre er brandvarm, og han scorer på næsten alt i øjeblikket. Det gjorde han også efter 28. minut, hvor han satte returen fra Marko Divkovics stolpeskud ind i tomt mål. Afslutningen så ikke helt ren ud, men alt, Uhre rører ved, går ind i øjeblikket.
Henrik Heggheim og Mads Hermansen, der hev en stor redning frem fra Kehinde til sidst, byder sig også stærkt til.

Randers FC
Det var småt med store præstationer fra Randers' side i dag, men én mand kan være sin indsats bekendt, og det var målmand Patrik Carlgren. Han var fuldstændig prisgivet ved scoringen, da returen fra Divkovic endte hos Uhre, der kunne score i tomt mål, efter Carlgren havde kastet sig for det første forsøg. Ellers var svenskeren sikker i målet og tog sig af det, som Brøndby kom med.

Kampens værste:
Brøndby blev nævnt som en mulig kommende klub for Stephen Odey, før Randers købte ham, men bedømt udelukkende ud fra Odeys præstation denne søndag, er det ikke fordi, at Brøndby vil ærgre sig over ikke at have hentet ham. For Superliga-bomberen skød med løst krudt, og han havde svært ved for alvor at gøre ondt på Brøndby. Han kunne endda have udlignet sent i opgøret, da han kom igennem til en relativ åben chance, men symptomatisk for både Odey og Randers' aften, skød han lige på Mads Hermansen, som reddede med en fin fodparade. Blev udskiftet kort efter.

Kampens detalje:
Mads Hermansen tager klart prisen her for sin redning i det 98. minut på Tosin Kehindes forsøg. Bolden røg en smule tilfældigt ned for fødderne af Kehinde i feltet, og han formåede at sende et kraftfuldt fladt spark afsted mod Brøndby-målet. Mads Hermansen kom dog ned med lynets hast og reddede Brøndby med en flot redning. Hermansen stod en stærk kamp, og det var prikken over i'et. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020