• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst/værst: Han er en af Superligaens bedste

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem SønderjyskE og OB.

Af Victor Risager

SønderjyskE - OB, 1-1 (0-0)
Marc Dal Hende, 1-0 (53.)
Issam Jebali, 1-1 (78.)

Kampens bedste
SønderjyskE

Lawrence Thomas har flere gange vist sig som en god målmand, siden han kom til Superligaen i sommer, og det gjorde han igen. Den australske keeper havde flere gode redninger, og især ti minutter før tid brillerede han med en flot redning på et hovedstød på Ayo Okosuns forsøg. Thomas har en stor andel i det ene point, SønderjyskE fik, og ligner en af Superligaens bedste keepere.

OB
Hos fynboerne var det også en defensivspiller, der strålede mest, og det var Jeppe Tverskov. Han vandt langt de fleste af sine dueller og kom godt med frem, hvor han fik vist sin afleveringsfod. Desuden stod han for assistenten til Issam Jebalis scoring.

Kampens værste
Det var ikke en nem kamp for Moses Opondo. Den hårdtarbejdende midtbanespiller havde ikke den nemmeste kamp, og han markerede sig mest af alt ved en stor afbrænder i første halvleg. 

Kampens detalje
SønderjyskE havde skiftet væk fra deres normale trebackkæde til en firebackkæde, og det lignede længe en succesformel. I anden halvleg blev forsvarsspillerne Pierre Kanstrup og Philipp Schmiedl dog indskiftet i stedet for de mere offensive Rasmus Vinderslev og Jeppe Simonsen, hvorefter de havde fem forsvarsspillere på banen.

Det hjalp dog ikke med at sikre sejren, og umiddelbart efter Schmiedls indskiftning lå bolden i målet, da OB udlignede. Det skabte næsten mere uro i forsvaret, for OB var farligere i de sidste minutter, end de havde været i stort set hele kampen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus