Video : Tipsbladet
Superliga

Bekræfter dialog: Bliver den bedst betalte i FCM

Superliga-legende har hørt, at FC Midtjyllands nye stjerne scorer sig en fed aftale.

FC Midtjylland har indtil videre sendt en masse spillere videre, mens man blot har hentet Armin Gigovic ind.

Meget peger dog i retning af, at svenskeren ikke længere er den sidst tilkomne til ulveflokken. Således meldes FCM meget tæt på at hente Emam Ashour fra den egyptiske klub Zamalek SC.

FC Midtjylland har angiveligt lagt et bud på 20 millioner kroner for den 24-årige midtbanespiller, som bliver udstyret med en kontrakt for de kommende fire og et halvt år. Nu bekræfter Superliga-legenden Mohamed Zidan så interessen fra FC Midtjylland.

- FC Midtjylland henvendte sig omkring Emam Ashour for to uger siden, hvor de spurgte mig om min personlige holdning om spilleren, siger Mohamed Zidan, der har en fortid i FC Midtjylland, til King Fut.

- Jeg fortalte dem, at Ashour er en afgørende spiller i den egyptiske Premier League. Han har kvaliteter, der vil udvikle sig endnu mere, hvis han skifter til en klub i Europa.

Mediet Cairo24 har desuden skrevet, at FC Midtjylland forsøger at lokke midtbanespilleren med en fed lønpakke, hvor han vil tjene lidt over fire millioner kroner om året henover sin kontraktperiode.

- Det jeg ved, er, at FC Midtjylland vil give ham en rigtig god aftale, hvor han vil blive klubbens bedst betalte spiller nogensinde, afslører Mohamed Zidan.

Esktra Bladet har tidligere lavet en liste over Superligaens ti bedst betalte spillere, hvor både Pione Sisto og Erik Sviatchenko fremgår med en årsløn på henholdsvis 5,7 og 4,8 millioner kroner.

Det er et stykke over de lidt flere end fire millioner kroner, som Cairo24 erfarer, at Emam Ashour kommer til at score sig i FC Midtjylland. Mohamed Zidan bliver i interviewet ikke mere konkret, så det kan være, at han kender til nogle andre lønninger end Ekstra Bladet.

24-årige Emam Ashour er en stor profil for Zamalek SC, som han har scoret to mål og leveret fire assister for i denne sæson. Søndag ¨spillede han alle 90 minutter i 2-1-sejren over Future FC, hvilket kan have været hans sidste kamp for det egyptiske tophold.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE