Video : Tipsbladet
Superliga

Bekræfter til Tipsbladet: Han er tæt på Brøndby

KV Mechelens sportsdirektør bekræfter til Tipsbladet, at Jordi Vanlerberghe er tæt på at skifte til Brøndby.

Jordi Vanlerberghe.

Brøndby-fansene kan godt begynde at øve sig på at udtale navnet på den 27-årige midtstopper. Han har nemlig kurs mod Vestegnen.

Fredag kunne det belgiske medie Het Laatste Nieuws løfte sløret for, at Jordi Vanlerberghe er på vej til Brøndby, og det bekræfter Tim Matthys, der er sportsdirektør i KV Mechelen. 

- Vi forhandler med Brøndby, men nu og her er der ikke noget, der er skrevet under. Derfor kan jeg ikke bekræfte, at den er på plads, men vi er i fremskredne forhandlinger, og jeg tror, vi snart når til enighed, så Jordi skifter til Brøndby en af de kommende dage, siger Tim Matthys til Tipsbladet.

Belgiske medier melder om en pris på 600.000 euro - svarende til 4,5 millioner kroner.

- Jeg kan ikke kommentere prisen, men vi er glade for hver en euro, vi får, fordi han er så tæt på kontraktudløb. Det er bedre end, at han skifter gratis til sommer, lyder det fra Matthys. 

Sportsdirektøren fastslår, at det er med et blødende hjerte, at KV Mechelen siger farvel til midtstopperen.

- Han er en rigtig god spiller, som jeg gerne havde beholdt. Han er en nøglespiller på vores hold, men hans kontrakt udløber som nævnt efter denne sæson, og han vil gerne videre. Jeg har forsøgt at forlænge hans kontrakt i flere måneder, men uden held. 

- For nyligt henvendte Jordi sig og fortalte, at Brøndby er interesseret, og det ser ud til at falde plads, fastslår sportsdirektøren.

Jordi Vanlerberghe har spillet tæt på 200 kampe i den bedste belgiske række. Foruden KV Mechelen har han også spillet førsteholdskampe for KV Oostende og Club Brugge.