• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bekymret for SJE: Ikke samme kærlighed til Glen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Situationen er alvorlig i SønderjyskE, lyder det fra fodboldekspert Mikkel Bischoff.

Af Ole Hoffskov

Krisen kradser i SønderjyskE.

De forsvarende pokalvindere har blot vundet to Superliga-kampe i dette forår, og senest led Haderslev-klubben et smerteligt nederlag på 2-3 til bundholdet AC Horsens. De mange dårlige resultater kostede i første omgang en plads i mesterskabsspillet, og nu er det i stedet nedrykning, der tales om i Haderslev og omegn.

I kølvandet på 24. runde er der seks point ned til formstærke Lyngby Boldklub, der mandag måtte nøjes med 2-2 mod AaB efter en nordjysk udligning i sidste sekund.

- Det er en alvorlig situation for SønderjyskE – den havde været endnu mere alvorlig, hvis ikke AaB havde udlignet mod Lyngby i det 95. minut. Der var også en periode i sidste sæson, hvor resultaterne svigtede, men den store forskel er, at der nu også er en del usikkerheder udenfor banen, siger Mikkel Bischoff, der er fodboldekspert hos Discovery Networks, til tipsbladet.dk og uddyber:

- Der er nogle nøglepositioner, de stadig mangler at besætte, og det efterlader tvivl om, hvor meget magt Glen Riddersholm får i det nye setup. I sidste sæson var der fuldstændig ro med Glen og Hans Jørgen Haysen som de to nøglefigurer, men det er der blevet vendt op og ned på.

Netop cheftræner Glen Riddersholm hviler manges øjne på i disse vanskelige tider for SønderjyskE.

- Han er under pres. Han sikrede klubben dens første trofæ nogensinde i sidste sæson, og det giver ham selvfølgelig noget kredit i banken, men jeg er ikke sikker på, at de amerikanske ejere har den samme kærlighed til Glen, siger Bischoff.

Han tror derfor, at SønderjyskE kan stå foran et trænerskifte i nærmeste fremtid.

- Det vil jeg mene er et rigtig godt bud. Resultaterne har været dårlige, efter de nye ejere er kommet til, og jeg synes, at man kan fornemme på Glen Riddersholms ageren og på de udtalelser, han kommer med, at han er stresset i øjeblikket. Og det er ikke optimalt i den situation, klubben er i.

Der kan imidlertid også ske et trænerskifte i SønderjyskE på Glen Riddersholms foranledning. Mikkel Bischoff vil bestemt ikke afvise, at den tidligere guldtræner kan finde på at tage sit tøj og gå.

- Det kan sagtens ske. Vi så i FC Midtjylland, at han ikke er bange for selv at trække en streg i sandet. Der er nogle møder med de amerikanske ejere i denne uge, og det skal blive spændende at se, hvordan de falder ud, siger Mikkel Bischoff, der samtidig spår, at SønderjyskE skal kæmpe en hård kamp for at undgå nedrykning.

Mikkel Bischoff er langt fra ene om at være bekymret på SønderjyskE's vegne. Det samme er Bo Henriksen - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020