• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Belgisk klub viser interesse for midtbanespiller fra Horsens

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den belgiske klub Oostende har vist interesse for norske Sivert Heltne Nilsen.

Af Kenneth Jensen

Han skiftede til AC Horsens for et år siden, 27-årige Sivert Heltne Nilsen, men nordmanden kommer måske ikke til at spille kontraktperioden ud hos Superliga-mandskabet.

Den defensive midtbanespiller har kontrakt med AC Horsens helt til sommeren 2023, men lidt større fisk i vandet er begyndt at vise interesse for Horsens-spilleren.

Bo Henriksen hentede Sivert Heltne Nilsen i Brann på et tidspunkt, hvor han var blandt den norske ligas bedste spillere, og han spillede på et hold, der tilmed lå nummer helt i toppen af Eliteserien. Sivert Heltne Nilsen var dengang et rekordindkøb i Horsens med sin pris på lige under tre millioner kroner - han er siden blevet overhalet af Kasper Junker. 

Mens han strålede i Norge, ramte han i sin første sæson i Danmark ikke helt topniveauet ofte nok. Midtbanespilleren endte med at spille 28 Superliga-kampe for AC Horsens, og de 28 optrædener i dansk fodbolds bedste række kan måske ende med at blive de eneste, han får.

I hvert fald forstår tipsbladet.dk, at Sivert Heltne Nilsen er efterspurgt.

Den belgiske klub Oostende har forhørt sig på Sivert Heltne Nilsen og forbliver lune på den hårdtarbejdende midtbanespiler.

- Alle vores spillere er jo et eller andet sted til salg. Vi er en sælgende klub, men det skal være for den rette pris. Det er ikke sådan, at han går rundt med et "til salg"-skilt, siger Bo Henriksen til tipsbladet.dk om interessen.

AC Horsens-bossen fortæller, at der ikke ligger noget bud på nordmanden, og han håber meget på at holde på sine spillere, efter klubben tidligere i vinduet solgte forsvarsspiller Mads Juel Andersen.

- Vi budgetterer med, vi skal sælge, og det har vi opfyldt i det her vindue. Så vi har ikke yderligere behov for det. Derfor er vi heller ikke pressede til at sælge. Der er ingen udsalg. Men derfor kan der godt være, der kommer noget, der er godt for spilleren og os. Så vil vi ikke vil stå i vejen, siger Bo Henriksen.

Oostende har fået ny træner denne sommer - han hedder Kåre Ingebrigtsen, er nordmand og var sidste år i spidsen for Rosenborg BK, der endte med at vinde mesterskabet foran Brann. Ingebrigtsen kender derfor alt til Sivert Heltne Nilsen, og det forklarer Oostendes kendskab til og interesse i midtbanemanden.

Bo Henriksen forventer i udgangspunktet, at nordmanden kommer til at have en fremtrædende rolle i AC Horsens den kommende sæson.

- Han bliver bedre og bedre, og han har store lederegenskaber. Han har gjort et fint stykke arbejde, og han er i den grad en del af det her, siger manageren.

AC Horsens har brugt denne sommer på at ophæve flere breddespillere i truppen. Måske kan sommeren også byde på endnu et millionsalg.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020