Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Bendtner flirter videre med FCK: Vil være en kæmpe ære

Nicklas Bendtner fastslår, at det vil være en kæmpe ære for ham at vende hjem til FC København. Han vil tilbage til den danske hovedstad, mens han stadig kan gøre en forskel.

Nicklas Bendtner har i flere omgange trænet med i FC København, og den danske landsholdsangriber har aldrig lagt skjul på, at FCK er den klub i Danmark, der står hans hjerte nærmest. Angriberen tørnede ud for KB, inden han som 16-årig rykkede til Arsenal.

30-årige Bendtner tørner aktuelt ud for den norske storklub Rosenborg BK, og i sidste sæson blev han ligatopscorer i Eliteserien. Danskeren har aldrig lagt skjul på, at han nyder livet i Trondheim, men drømmen om FC København lever i bedste velgående.

- Det vil være en enorm ære for mig, inden min karriere stopper, at trække i den hvide FCK-trøje. Men jeg vil ikke tilbage til FC København og ikke kunne give noget, jeg vil ikke være en spiller, der kommer i slutningen af karrieren og ikke føler, jeg kan bidrage. Jeg vil gå ind og være en del af holdet og aktivt hjælpe klubben med erfaring eller mål. Kan jeg det, vil det være en kæmpe ting for mig at trække FCK-trøjen over hovedet, sagde Nicklas Bendtner tirsdag, da han var gæst i Go' Morgen P3.

Nicklas Bendtner har kontrakt med Rosenborg BK til udgangen af 2019, men begge parter har aldrig lagt skjul på, at den danske angriber næppe fuldfører sin aftale med de norske mestre.

Et klubskifte kan blive aktuelt efter VM til sommer - spørgsmålet er, om FC København står klar til at modtage Nicklas Bendtner. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.