• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Gustav Tornby

Bengtsson om fremtiden: Vil på et sidste eventyr

Foto: Getty Images

Pierre Bengtsson fortæller, at usikkerheden omkring backens rolle i FC København gør, at han er klar til at vurdere sin fremtid.

Af Gustav Tornby

Pierre Bengtson har i Superliga-efteråret blot spillet i syv af 20 mulige kampe. 

Det skyldes, at han er klart bag Nicolai Boilesen i hierarkiet på venstre back - og backen har også fået at vide af FC Københavns manager, Ståle Solbakken, at det forhold ikke kommer til at blive nulstillet til forårssæsonen.

- Ståle Solbakken har sagt, at vi ikke starter fra nul. Når man fører ligaen, så får man tryghed med de, der spiller, fortæller backen til avisen Nerikas Allehanda. 

Bengtsson har kontrakt med FC København indtil sommeren 2022, men han fortæller, at han er villig til at reevaluere sin situation hos Superligaens nummer et, hvis ikke hans situation ændrer sig. 

- Livet er enklere og frem for alt roligere, når man får spilletid. Det er hårdt mentalt, når man ikke spiller og det handler om at være klar og holde sig i så god form så muligt. Jeg har tre år tilbage til sommer. Men det er klart, at man fra tid til anden må evaluere. 

Skulle det blive til et FC København-exit, vil den nu 30-årige back gerne afsted på et eventyr med fodbolden. 

- Jeg synes, at det kunne være fedt at have endnu et eventyr. Teste mig i USA eller Australien. Det kunne være spændende, slutter han. 

Det er i efteråret blevet til blot tre kampe fra start for Bengtsson.