• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Benham øger ejerandelen i FC Midtjylland

Benham øger ejerandelen i FC Midtjylland
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Jyllands-Posten har Matthew Benham øget sin ejerandel i FC Midtjylland ved at konvertere et lån til aktier, så han nu har en ejerandel på et sted mellem 90 og 99,9 procent af klubben.

Af Kenneth Jensen

Mens FC Midtjylland kæmper for at sikre sig tredjepladsen i Superligaen, kan klubben glæde sig over, at den engelske rigmand Matthew Benham fortsætter med at vise sin støtte til klubben fra Herning og Ikast.

Jyllands-Posten fortæller, at FC Midtjyllands ejer i januar har konverteret et lån på 25 millioner kroner til aktier. Et lån, han gav i 2014. Dermed har han ifølge Jyllands-Posten en ejerandel på et sted mellem 90 og 99,9 procent af klubben.

Matthew Benham, der også er ejer af den engelske Championship-klub Brentford FC, øgede aktiekapitalen i FC Midtjylland med 25 millioner kroner, så klubben står på mere solid grund, og ikke overraskende er der glæde hos FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, over opbakningen fra den engelske ejer.

- VI har en ejer, der tjener gode penge. Vi er en del af et større selskab, og der vælger Matthew at putte penge i fodbolden, som han gør med andre klubber. Vi har valgt at lægge overliggeren højt, siger Claus Steinlein til Jyllands-Posten.

I artiklen fortæller Claus Steinlein også, at Matthew Benhams plan er, at klubben set over tre år skal have flere penge ind, end der ryger ud.

Matthew Benham købte sig ind i FC Midtjylland i sommeren 2014, og han har siden bare øget sin ejerandel af klubben. Nu er den altså på et sted mellem 90 og 99,9 procent.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020