Madrid-målshow: Benzema-hattrick og debut-scoring

Efter en forrygende fodboldkamp med syv mål vandt Real Madrid med 5-2 hjemme over Celta Vigo i La Liga.

Der var topunderholdning i den bedste spanske fodboldrække, da Real Madrid søndag aften vandt 5-2 hjemme over Celta Vigo.

Real Madrid var bagud to gange i kampen - både ved 0-1 og 1-2 - inden hjemmeholdet satte tingene på plads i anden halvleg.

Angriberen Karim Benzema scorede tre gange, mens en velspillende Vinicius Junior og debutanten Eduardo Camavinga nettede en enkelt gang hver for Real Madrid.

Celta Vigo bragte sig efter blot fire minutter på 1-0 ved angriberen Santi Mina, som udnyttede et højt pres, der stressede hjemmeholdet, der var tilbage på Santiago Bernabeu.

Midtvejs i første halvleg udlignede Benzema til 1-1 efter et fornemt oplæg fra Federico Valverde.

Efter 31 minutter viste Celta-mandskabet fremragende evner i kontraspillet. Franco Cervi afsluttede elegant, men ramte stolpen i første omgang, inden han fik scoret til 2-1 på returen.

Kort inde i anden halvleg headede Benzema fornemt Real Madrid bolden i nettet til 2-2.

Efter 54 minutter fik Vinicius Junior, som havde været farlig i flere situationer i løbet af kampen, sat det vigtige mål ind til 3-2-føring.

Indskiftede Camavinga, som lige er skiftet fra den franske klub Rennes, øgede til 4-2 efter 72 minutter.

Luka Modric havde efter et flot sololøb fremtvunget en ripost fra Celta-keeperen Matias Dituro, som Camavinga nemt kunne trille ind over stregen.

Vinicius Junior fremtvang få minutter før tid et straffespark, som Benzema udnyttede.

Flere mål blev der ikke scoret i kampen.

Tidligere søndag vandt Atlético Madrid 2-1 ude over Espanyol. Atletico, der er forsvarende mester, var bagud 0-1, inden holdet leverede et vildt comeback til slut.

Atleticos kantspiller Yannick Carrasco udlignede til 1-1 efter 79 minutter, inden indskiftede Thomas Lemar scorede sejrsmålet til 2-1 hele ni minutter inde i overtiden.

Valencia, der havde den danske landsholdsspiller Daniel Wass med i hele kampen, vandt 4-1 ude over Osasuna.

Både Valencia, Real Madrid og Atlético Madrid topper La Liga med ti point efter fire kampe.