Video : Tipsbladet
Superliga

Berørt Joel Andersson: Olsson er elsket

Joel Andersson fortæller i mixed zone, at det er en rigtig svær tid, da Kristoffer Olsson er en god ven.

HERNING (TIPSBLADET): Hvis man ikke vidste bedre og havde slukket tv'et mellem minut otte og ni, var det ikke til at se, at opgøret mellem FC Midtjylland og FC København blev spillet i skyggen af Kristoffer Olssons alvorlige sygdom og indlæggelse.

Hjemmeholdet var veloplagt og sprængfyldt med energi.

Men opgøret var særdeles følelsesladet for flere af aktørerne, og det kunne også mærkes efter kampen, som hjemmeholdet vandt med 2-0 efter en imponerende kamp, hvor energien - især i første halvleg - var en stor forskel på de to mandskaber.

En af dem, der har et nært forhold til Kristoffer Olsson, er højre back Joel Andersson, som kom retur efter skade og spillede det sidste af opgøret.

- Jeg tænker på "Koffe" og hans familie, lød det indledningsvis fra Joel Andersson i mixed zone efter kampen:

- Det er meget svært. Alle synes om Kristoffer, og han er en vigtig person i omklædningsrummet.

Joel Andersson er måske endda den, der er tættest på Olsson af spillerne i FCM.

- Vi er gode venner, og vi deler altid værelse, når vi er på træningslejr, sagde han.

Mellem minut otte og ni i opgøret klappede alle på stadion, og spillet blev stoppet. Og det tillægger Joel Andersson stor værdi.

- Det viser, at han (Olsson) er elsket.

Det var tirsdag den 20. februar, at Kristoffer Olsson blev bragt til hospitalet i Århus og lagt i respirator. Først i fredags fik truppen i FCM beskeden, og denne fredag kom der så en ny melding fra FCM, at der var lidt bedring, men at situationen stadig er alvorlig, og at Olsson fortsat ikke er ved bevidsthed.