Video : Tipsbladet
Superliga

Beslutning tæt på: Carl Björk tilbage til Brøndby?

Den svenske offensivspiller Carl Björk kan snart være tilbage i Brøndby IF.

Det seneste år har Carl Björk været udlejet fra Brøndby IF til IFK Norrköping, men nu kan den svenske offensivspiller være på vej retur til Vestegnen, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2026.

Carl Björks lejeaftale med IFK Norrköping udløber ved udgangen af juni, og den svenske klub tager snart en beslutning om, hvorvidt man vil forsøge at beholde den Brøndby-ejede offensivspiller.

- Vi vil om kort tid foretage en evaluering omkring begge spillere, siger Tony Martinsson, der er sportsdirektør i IFK Norrköping, til NT og henviser foruden Carl Björk til Joseph Ceesay, der også er i klubben på leje.

Carl Björk tager situationen stille og roligt.

- Jeg har ingen idé (om hvad der skal ske, red.). Det er faktisk sådan, det er. Jeg forsøger bare at køre på. Det er specielt, men det er sådan, fodboldens verden er, siger han til den svenske avis.

24-årige Carl Björk har i denne sæson fået meget begrænset spilletid for IFK Norrköping, hvilket selvsagt ikke taler for, at den svenske klub vil gøre et forsøg på at beholde ham. Carl Björk har scoret et enkelt mål for IFK Norrköping, siden han blev udlejet fra Brøndby IF.

Heller ikke på Vestegnen havde Carl Björk tur i den og er foreløbig noteret for nul mål i 14 kampe. Med til historien hører, at Carl Björk havde store skadesproblemer i Danmark og missede mange kampe.