Video : Tipsbladet
Superliga

Besøgte FCK: Nu blokerer konen skifte

Jean Paul-Boëtius, der tidligere på sommeren var på besøg i FCK, skal ikke til Hellas Verona - angiveligt fordi konen har sat foden ned.

De fleste mænd med en vielsesring på fingeren kan skrive under på, at en glad og tilfreds hustru er vejen til en lykkelig tilværelse. Det gælder i alle lag af samfundet, og fodboldspillere er ingen undtagelse.

Bare spørg hollænderen Jean Paul-Boëtius.

Den 29-årige midtbanespiller har været kontraktløs siden 30. juni, hvor hans aftale med Hertha Berlin udløb, og dermed har hollænderen brugt sommeren på at lede efter en ny arbejdsgiver.

Ifølge Tuttomercatoweb havde Jean Paul-Boëtius mere eller mindre en aftale på plads med Serie A-klubben Hellas Verona, men det er nu faldet til jorden. Årsagen er, at hollænderens hustru alligevel ikke havde lyst til at flytte til Italien. 

På besøg i FC København
Som den opmærksomme læser måske vil huske, florerede Jean Paul-Boëtius' navn pludselig i danske medier for knap to måneder siden. Her dukkede den tidligere hollandske landsholdsspiller nemlg op på FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg.

Det medførte naturligvis kortvarige spekulationer, men Jean Paul-Boëtius var blot i Danmark for at besøge sin gode ven Kevin Diks.

FCK-baken havde gerne set gerne, at de danske mestre havde skrevet kontrakt med midtbanespilleren.

- Selvfølgelig vil man gerne spille sammen med sine venner. Det er helt normalt. Det bliver en smule politisk, hvis jeg siger nej til det, så det vil selvfølgelig være rart. Han har en masse kvaliteter, men det er ikke op til mig. Det er klubben, der bestemmer, om de vil se nærmere på ham. Han tog mig under sine vinger, da vi spillede på Feyenoords U21-hold i Holland. Jeg var kun 18 der, så han er en rigtig god ven, sagde Diks til Tipsbladet.

Jean Paul-Boëtius har blandt andet spillet over 100 kampe i Bundesligaen.