Spilleselskabet betsafe blev her til middag præsenteret som Superligaens nye sponsor.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Superligaen har fået ny sponsor. Spilleselskabet Betsafe bliver den tredje sponsor for den bedste danske fodboldliga, der i forvejen frankeres af Arbejdernes landsbank og PriceWaterhousecoopers.

- Det har hele tiden været oplagt, at en af de 4 Superliga sponsorer skulle være et spilleselskab. Vi er derfor glade for at vi har fået en aftale på plads omkring både Superligaen og 1. Division med Betsafe, som vi anser for at være et meget ambitiøst selskab med et stærkt fokus på det skandinaviske marked. Nu krydser vi blot fingre for, at den nye spillelovgivning træder i kraft snarest muligt sådan at aftalen kan aktiveres, siger Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen i en pressemeddelelse.

Aftalen mellem Divisionsforeningen og Betsafe træder ikke i kraft med øjeblikkelig virkning. Grundet tvivl om den danske spillelovgivning, er aftalen baseret på en hensigtserklæring, og spilleloven skal derfor først godkendes, inden Betsafe officielt bliver sponsor for Superligaen.

- Det er en stor dag for Betsafe. Det er historisk at vi som det første privatejede spilleselskab indgår en kommerciel aftale med dansk topfodbold. Fodbold er og bliver den mest populære sport i Danmark samtidig med at fodbold repræsenterer den største del af vores sportsbetting omsætning. For Betsafe er der altså tale om et højrelevant sponsorat der vil give os en unik strategisk platform når vi får vores danske licens. Denne aftale bør være en klar indikation til omverdenen om, at Betsafe har store ambitioner og bliver en meget seriøs aktør fremover på det danske spillemarked, siger Betsafes danske landechef Richardt Funch.

Betsafes sponsorat af Superligaen løber i 3 år. Divisionsforeningen mangler fortsat at finde én af de i alt fire sponsorer, man ønsker.