• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-angriber er brandvarm: Scorer to i testsejr

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Angriber Mathias Kvistgaarden banker på til en plads i startopstillingen, når Superligaen vender tilbage.

Af Kenneth Jensen

Når Brøndby IF om 13 dage indleder foråret i dansk fodbolds bedste række med en kamp mod AC Horsens, kan Mathias Kvistgaarden være at finde i startopstillingen.

U21-landsholdsspilleren lader til at have fundet formen på det rette tidspunkt, og med begge scoringer var han mandag manden bag BIF's sejr over Halmstads BK. 

Dermed kan træner Jesper Sørensen glæde sig over, at angriber Carl Björk har scoret i testkampene, at Marko Divkovic har lavet to - som Kvistgaard også har det - og at svenske Simon Hedlund har lavet tre mål.

Eneste angriber, der mangler at score i opstarten, er ham, der er det klare førstevalg i form Ohi Omoijuanfo. Han har dog en testkamp tilbage at score i, da BIF møder Viking FK på fredag.

Også FC Midtjylland var i aktion mandag, hvor det blev til en sejr på 1-0 over Ulsan Huyndai. Og så var der målbonanza, da AaB mødte norske Sogndal. 5-3 vandt nordjyderne efter at have været bagud både 1-2 og 2-3.

Randers FC vandt med 3-2 over FC Drita, efter man var bagud to gange. Marvin Egho scorede i øvrigt to gange, og så var det værd at bemærke, at nigerianske Stephen Odey kom på tavlen for tredje testkamp i træk. Angriberen havde et utroligt svært efterår.

Flere danske hold - blandt andre FC København og OB - skal i aktion tirsdag i testkampe.