• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

BIF-assistent inden FCN: Kan ikke rette op på 20 ting

Foto: Getty Images

Brøndby-trænerne har haft svært ved at ændre det helt store efter nederlaget til AaB.

Af Mads Bye Marboe

Brøndby hentede forrige weekend en stærk 2-0-sejr i Farum, men søndag kom man atter ned på jorden, da Niels Frederiksens mandskab tabte med samme cifre til AaB.

Nu glæder klubben fra Vestegnen siger over, at man skal i aktion igen allerede torsdag aften.

- Det er rart, at der kommer en kamp så tidligt, sådan at vi har god mulighed for at komme hurtigt tilbage. Vi synes selv, at vores kamp i Aalborg stak negativt ud på flere måder, og derfor er det godt at komme hurtigt ud at revanchere os. Vi mener jo, at den seneste tid har budt på mange fremskridt, og særligt i mesterskabsspillet har vi set fremskridt formmæssigt, så den kamp, vi spillede mod AaB, skal helst ikke blive en tendens for os. Statistisk set er FC Nordsjælland en god modstander for os og særligt på hjemmebane, men det betyder ikke, at det nødvendigvis bliver en let kamp for os, indleder Brøndby-assistent Jesper Sørensen over for klubbens hjemmeside.

Sørensen og co. har brugt dagene efter nederlaget i Aalborg på at kigge indad.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: AC Milan er interesseret i Schöne

- Vi er nødt til at italesætte de problemer, vi så, og de ting, vi var utilfredse med. Planen var ikke bare at holde niveau, men at bygge yderligere på og forbedre nogle af de ting i vores spil, som vi allerede har set, og som har været i en opadgående kurve. I Aalborg havde vi en fornemmelse af, at vi kunne have gjort det bedre og givet meget mere, men i fodbold er det nu engang sådan, at man ikke får to chancer - man skal gribe den første gang.

- Så vi var meget skuffede og har de seneste dage alle kigget indad og tænkt, hvordan vi kan hjælpe endnu bedre. Mest af alt har det for os handlet om at finde balancen mellem, hvad der skal italesættes, og hvad spillerne selv skal have mulighed for at bevise.

Superliga-klubberne er inde i et tætpakket kampprogram for tiden, og det har man taget konsekvensen af i Brøndby.

- Vi har taget fat i nogle af de ting, vi så, vi havde problemer med senest. Det er nogle af de ting, der peger fremad selvfølgelig og ikke bare på den kommende kamp, men generelt i den måde vi gerne vil spille på. Vi har derfor gjort det let for spillerne i træningen, da vi har et hårdt kampprogram lige nu og havde en lang tur hjem fra Aalborg forleden, siger Sørensen.

Læs også:FC København forgylder agenter: Har betalt mere end 30 millioner

Assistenttræneren er derfor også klar over, at man ikke kan ændre for mange ting inden den næste kamp.

- Jeg er sikker på, at spillerne lige fik det ekstra input, der skulle til. Vi kan ikke nå at træne alverden, og vi kan heller ikke nå at rette op på 20 ting, der gik galt i søndags. Det er der ikke tid til på sådan en uge. Så der er det spørgsmålet om lige at prøve og vælge ud, hvad kan vi gøre, og hvor kan vi sætte ind, og så arbejder vi måske mere med hjernen end med hjertet og lungerne for ikke at bruge for meget energi, slutter han.

Kampen mod FC Nordsjælland fløjtes op klokken 18.00.

Læs også:FC Nordsjælland snupper 16-årig nordmand foran storklubber

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får champagnepropperne lov at springe?

Læs også:Malmö-boss freder Jon Dahl: Der er tillid til ham

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AC Horsens - AaB

Ingen af de to hold har vundet i forårets fem første spillerunder - og der er pres på dem begge i jagten på vigtige t...

Mere Superliga

Fokus