• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

"CV" om ny angribers FCK-fortid: Jeg er jo ikke blind for det

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF har udelukkende haft fokus på at forstærke truppen, forsikrer "CV" efter købet af Andrija Pavlovic.

Af Victor Risager

Tidligere på sommeren leverede FC København en særdeles kontroversiel transfer, da de hentede den tidligere Brøndby-anfører Kamil Wilczek. Og nu har Brøndby IF foretaget et opsigtsvækkende køb.

Lørdag har de nemlig præsenteret den tidligere FC København-angriber Andrija Pavlovic fra Rapid Wien i Østrig.

Læs også:Officielt: Brøndby IF henter Andrija Pavlovic

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen forstår, at det vækker opsigt grundet klubbernes rivalisering, men man har udelukkende haft fokus på at styrke klubben, forsikrer han. 

- Jeg er klar over, at han for nogle år siden havde kontrakt med FC København, og jeg er jo ikke blind for den dynamik, der er mellem fans og klubberne, siger “CV” til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

Læs også:Avis: Andrija Pavlovic detaljer fra Brøndby

- Men vi har kigget på, hvad, vi mener, kan styrke og komplementere vores trup. Pavlovic er en dygtig angriber, som almindeligvis ville repræsentere en værdi, vi ville have svært ved at løfte i den nuværende situation, men som tingene har udviklet sig for ham og hans situation i Rapid Wien, så opstod der en mulighed i markedet. Sidste efterår oplevede vi en lignende situation med Andreas Maxsø, og for os er det de her muligheder, vi skal udnytte. Pavlovic har før vist, at han kan levere i Superligaen, så jeg er ikke i tvivl om, at vi får en spiller ind i truppen, som vil være en afgørende spiller for os, og som samtidigt står foran sin bedste fodboldalder og vil udvikle sig yderligere i Brøndby IF.

Andrija Pavlovic, 26 år, har fået en fireårig aftale. Tidligere har han spillet to år i FC København med 22 mål til følge. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020