• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

BIF klar til fans: Nu mobiliserer vi alle styrker

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF er i den grad klar til at lukke tilskuere ind på stadion igen. Spørgsmålet er bare, hvor mange der kan få lov.

Af Anders Dehn

Brøndby-direktør Ole Palmå er en glad mand. Ikke bare fordi det er fredag, men fordi han og resten af Brøndby IF snart kan byde tilskuere velkommen på stadion igen, siger han til Ekstra Bladet.

Det står klart, efter alle Folketingets partier bortset fra Nye Borgerlige sent i aftes blev enige om en plan for yderligere genåbning. Her fik den såkaldte Superliga-ordning en plads, hvilket vil sige, at klubberne kan lukke tilskuere ind i sektioner på 500 personer.

For Brøndbys vedkommende er hjemmekampen mod Randers FC den 25. april den første af slagsen, efter der bliver åbnet for tilskuere igen. Nu sætter klubben alle sejl ind på at være klar til det opgør.

- Jeg kan godt love dig for, at der indkaldes til Teams-møder i dag, for nu mobiliserer vi alle styrker, så vi er fuldstændig klar til at tage imod og afvikle forsvarligt, siger Ole Palmå til Ekstra Bladet.

Hen over sommeren 2020 blev der afviklet 46 kampe med tilskuere under Superliga-ordningen. Dengang fik Brøndby Stadion lov til at rumme i alt 8.000 tilskuere. Ifølge direktør Palmå er det endnu uvist, om tallet bliver det samme i denne omgang.

Ikke desto mindre deler en række Superliga-chefer Palmås begejstring. Faktisk er muligheden for at kunne lukke tilskuere ind igen altafgørende mener Claus Thomsen, der er direktør i Divisionsforeningen.

Læs interview med ham her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus