Video : Tipsbladet
Superliga

BIF lokker Vallys med kongeløn - klubber i dialog

Ifølge bold.dk er Brøndby IF og Silkeborg IF igen i dialog om Nicolai Vallys.

Brøndby IF har tildigere i dette transfervindue jagtet Nicolai Vallys, men SIF-profilen gad angiveligt ikke til klubben fra den københavnske Vestegn.

Men nu har piben måske fået en anden lyd.

Det er bold.dk, der skriver, at Brøndby IF lokker Nicolai Vallys med en rigtig stor løn, der skal være på fem-seks millioner kroner om året plus diverse bonusser, og nu afviser midtbanespilleren ikke længere at skifte til Brøndby IF.

Dermed ligger den der, hvor de to klubber skal forhandle om en transfer, og dialogen er ifølge bold.dk optrappet.

Nicolai Vallys var i sidste sæson Forårets Profil i Superligaen, og han scorede 10 gange og lavede også 10 assister i Superligaen.

Han har kun halvandet år igen af sin aftale med SIF, så det er også spørgsmålet for klubben fra Søhøjlandet, hvor det rigtige salgstidspunkt er. Det er nok senest til vinter, hvis man skal have en stor millionsum.

Men SIF spiller igen med i toppen af Superligaen og har et europæisk gruppespil i efteråret, hvor Vallys' værdi kan stige endnu mere. Samtidig har man solgt Rasmus Carstensen tidligere i vinduet og har ikke behov for at lave et salg, hvorfor det kan ende med at blive rigtig dyrt for BIF at hente Vallys nu.

Det trækker i hvert fald op til nogle spændende sidste timer i transfervinduet.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.