BIF-spiller i chok: Aldrig oplevet noget lignende
Foto: Getty Images
Superliga

BIF-spiller i chok: Aldrig oplevet noget lignende

Den nye mand på Vestegnen har ikke set lignende før.

Sean Klaiber har på rekordtid bidt sig ind på Brøndby IF's mandskab, hvor hollænderen synes som det ubestridte førstevalg på højre svingdør efter blot to kampe i trøjen. 

Den nye mand på Vestegnen har også høstet stor ros i medierne, blandt andet fra Tipsbladets fodboldkommentator Stig Tøfting, der kalder ham et decideret 'drømmekøb' - det kan du læse mere om HER.

Den hollandske forsvarsspiller føler sig også allerede godt tilpas hos de gul- og blåklædte.

- Det har været rigtig godt. Det føltes som om, at jeg er hjemme. Fra første minut har de andre spillere og staben budt mig varmt velkommen.

Særligt én ting har imponeret Klaiber i sin spæde karriere i Brøndby IF, nemlig fankulturen.

- De (fansene, red.)  er helt specielle. Jeg har aldrig set noget lignende, det er smukt. Den måde de råber af holdet, på en positiv måde, det er noget helt nyt for mig. Når man varmer op, skal man ud til tilhængerne, og de råber ens navn, det giver en virkelig god følelse. Det hjælper holdet med at vinde kampene. 

Klaiber kommer til Danmark efter en lang karriere i hollandsk fodbold, hvor han har spillet hele 179 kampe i Æresdivisionen, og man kunne dermed forvente et pænt spring i niveau til Superligaen. Klaiber oplever dog, at der har været rigeligt med udfordring i de første to kampe i Brøndby-trøjen mod henholdsvis AGF og FC København.

- Den danske liga er god og svær, synes jeg. Jeg har spillet mod AGF og København. AGF er meget fysiske - de giver alt i alle dueller. FCK spiller mere med bolden. Jeg synes, vi er en god blanding af begge. 

Brøndbys næste Superliga-kamp spilles mod Hvidovre på søndag, hvor de to Vestegnsklubber tørner sammen i den bedste danske række for første gang siden 1997.

Kampen fløjtes i gang klokken 16.00. 

Du kan se hele interviewet med Sean Klaiber i videoafspilleren øverst.