• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-træner ikke i tvivl: Meget talent i truppen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er ikke alle, der synes, at Brøndbys transfervindue var godt, men ham, der har ansvaret for at sætte holdet, er tilfreds.

Af Kenneth Jensen

De fik en dårlig start på sæsonen, men Brøndby IF er ved at komme efter det. De sidste tre Superliga-kampe har kastet syv point af sig, og dermed er BIF i top seks.

De danske mestre har ellers været gennem en sommer med masser af aktivitet - klubben har sagt farvel til Marvin Schwäbe, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson, Lasse Vigen Christensen og Jesper Lindstrøm, og selv om der er kommet nye og spændende spillere ind, er det ikke alle, der har været tilfredse med BIF's transferaktivitet.

Men manden med ansvaret for at sætte holdet erklærer sig tilfreds med det, den sportslige ledelsen med fodbolddirektør Carsten V. Jensen i spidsen har foretaget sig.

- Den er rigtig fin, siger Niels Frederiksen til Discovery på spørgsmålet om truppens kvalitet:

- Der er også sket det henover årene herude, at vi har forynget vores trup relativt meget. Hvis vi kigger på de spillere, der er gået ud og kommet ind, er det lidt yngre spillere, der er kommet ind. Der er meget talent og potentiale i vores trup - det tror jeg ikke, man kan være i tvivl om. Heller ikke hvis man ulejliger sig med at komme ud og se vores træninger. Men der er nogle af dem, der stadig har behov for lidt tid til at modnes og lære at spille Superliga.

Brøndby IF har brugt sommeren på at hente Christian Cappis, Thomas Mikkelsen, Mathias Greve, Kevin Tshiembe, Henrik Heggheim og Rasmus Wikström til førsteholdet. Man har også lejet Marko Divkovic.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020