• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

BIF-træner om nyt salg: Skulle tro det var løgn

Foto: Getty Images

Desuden fortæller Niels Frederiksen, at man skulle tro, at det var løgn med alle de afgange, Brøndby har haft på transfermarkedet denne sommer.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Maxsø er godt på vej væk fra Brøndby i disse dage, og han er ikke med i klubbens kamp søndag mod Viborg. Det er en melding, som BIF-cheftræner Niels Frederiksen først hørte om lørdag.

Det fortæller han i et interview med TV3+.

- Jeg havde hele tiden indtil i går troet at han egentlig nok skulle spille i dag. Men jeg har hele tiden vidst, at der er en risiko. Det ved man jo som træner et stykke tid inden, og derfor har der også været mulighed for at træne det, som så skulle ske i dag, hvis Maxsø ikke var til rådighed.

Til kampen har Brøndby i stedet en forsvarskæde, som lyder Skipper-Rosted-Børkeeiet. Det er ikke ligefrem en trio, som har spillet så meget sammen, men træneren tror på dem.

- Det er selvfølgelig nyt for dem, at spille en kamp sammen, men det er ikke sådan, at jeg står og har en fornemmelse af, at relationerne ikke er som de skal være. Det tror jeg nu nok, at de skal være, fortæller Frederiksen.

Foruden Maxsø har Brøndby også sagt farvel til folk som Jesper Lindstrøm, Lasse Vigen, Marvin Schwäbe, Anthony Jung og Hjörtur Hermannsson.

- Hvis man ikke vidste bedre, så ville man tro, at det var løgn med alle de spillere, der er gået ud. Det er klart, at det er en stor afgang, vi har haft. Sådan er det nogle gange. Men jeg synes egentlig, at vi har vist før, at vi formår at bruge vores spillere optimalt, og det er jo min opgave, fortæller Brøndby-træneren, som påpeger, at det ikke er hans opgave at pive over de spillere, som ikke er der.

Opstillingen uden Maxsø er kommet. Læs mere om den og Viborgs her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020