Bill Hamid forventer at blive førstekeeper i FCM
Michael Steele/Getty Images
Superliga

Bill Hamid forventer at blive førstekeeper i FCM

Bill Hamid har en klar forventning om, at han skal være førstevalget til målmandsposten i FC Midtjylland.

Bill Hamid er endnu ikke blevet præsenteret som ny målmand i FC Midtjylland, men det er formentlig blot et spørgsmål om tid, før det sker. Fredag var han på MCH Arena for at overvære kampen mellem FC Midtjylland og AC Horsens, og søndag var han tilbage i USA, hvor han tog afsked med DC United-fansene i forbindelse med hjemmekampen mod New York Red Bulls.

Det helt store spørgsmål er, hvad Bill Hamids ankomst til FC Midtjylland gør ved målmandshierarkiet hos Superligaens tophold. Qua sin alder, 26, og det faktum, at han er hentet i udlandet, ligner Bill Hamid ikke et reserveindkøb, og det har hovedpersonen selv heller ingen forestilling om, at han skal være i FC Midtjylland.

Af samme årsag har han blandt andet afvist et tilbud fra Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, hvor han havde udsigt til en backup-tjans for den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky.

- Har jeg valgt den rigtige klub? Jeg havde muligheder, hvor jeg ville blive andetvalg. Det kunne jeg ikke lide. Jeg ville være blevet andetvalg i Eintracht Frankfurt, og jeg er ikke sikker på, jeg ville have foretrukket det. Det her er en mulighed for mig for at blive fast starter og fortsætte med at få spilletid, og det er vigtigt for mig, siger Bill Hamid ifølge goal.com.

Bill Hamid har kontraktudløb i DC United til nytår, og det vil sige, at han skifter til FC Midtjylland på en fri transfer. I 2014 blev han kåret som Årets Målmand i MLS.

I FC Midtjylland er det lige nu Jesper Hansen og Michael Falkesgaard, der danner målmandsduo med Jesper Hansen som det klare førstevalg. Spørgsmålet er, om der bliver vendt op og ned på det, når Bill Hamid tiltræder 1. januar. 

Tipsbladet.dk var fredag i kontakt med FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, for at få en kommentar om Bill Hamid, man han ønskede ikke at udtale sig.