Foto: Alamy
Superliga

Bischoff og Gravesen undrer sig over David Nielsen

Inden søndagens nederlag til Randers FC pegede David Nielsen på, at Hvidovre IF, Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub er de tre hold, der kan rykke ud af Superligaen i denne sæson. Den vurdering er Discovery-eksperterne Thomas Gravesen og Mikkel Bischoff dog bestemt ikke enig i.

Efter 2-0-sejren over Viborg FF inden landskampspausen tog Lyngby Boldklub et rigtigt skridt i den rigtige retning, men det gode momentum blev herefter smadret fuldstændigt i søndagens udekamp mod Randers FC. 

David Nielsens tropper tabte nemlig med hele 6-2 til kronjyderne, og efterfølgende har Discovery-eksperterne Mikkel Bischoff og Thomas Gravesen analyseret den nordsjællandske klubs kritiske situation. 

- Det er meget, meget bekymrende. Især også med den måde, som træneren kommer ind på, hvor han siger 'nu skal vi have gang i noget ild og noget kamp, nu skal vi kæmpe os til det, og nu skal vi overleve'. Og så sidder han hovedrystende derude (på bænken under Randers-kampen, red.). Og alt det, som han kom ind med, det var i hvert fald ikke at se oppe i Randers i den her kamp, lyder det fra Thomas Gravesen. 

Inden udekampen mod Randers havde David Nielsen udtalt, at Hvidovre IF, Vejle Boldklub og Lyngby Boldklub er de tre hold, der kan rykke ned i denne sæson. Den vurdering er Thomas Gravesen dog ikke enig i. 

- Nej, det er jo dejligt, at han begynder at lave mindgames inden kampen. Så er man dækket godt ind, når man så får en på hovedet på 6-2. Selvfølgelig er der flere hold med i nedrykningsdramaet. Selv hvis Vejle taber til OB (i aften, red.), så er der stadigvæk kun fire-fem point op. Det kan gå lynende hurtigt, når man spiller imod hinanden på den måde, som turneringsformen er lavet, lyder det fra 'Graver'. 

Heller ikke Mikkel Bischoff kunne erklære sig enig med David Nielsens udtalelse om nedrykningskampen. 

- Jeg synes i hvert fald, at det var lidt unødvendigt, at han skulle ud og sige det før den her fodboldkamp mod Randers. Jeg tænker da, at de har tænkt 'vi skal over og vinde derovre'. Jeg tænker ikke, at det er noget, der giver en fantastisk masse gejst til ens egne spillere, hvis de tager over og tænker 'okay, Randers er slet ikke med i nedrykningskampen, de er alt for gode, de har en meget bedre trup end os og de er allerede ude af det her'.

- Så jeg synes, at det var lidt mærkeligt og malplaceret på en måde. Men David kan godt lide at spille lidt skuespil. Det gør han jo både, når han er i medierne og åbenbart også, når han udtaler sig i medierne, lyder det fra Mikkel Bischoff.  

Thomas Gravesen peger afslutningsvist på, at han vil se frem til at diskutere situationen med David Nielsen selv, da han ser Lyngbys karismatiske cheftræner som 'en god fyr'. 

Næste kamp for David Nielsen og Lyngby er på fredag klokken 19.00, hvor 'De Kongeblå' får besøg af OB.