Bjerregaard-sviner kostede nær Brøndby-karriere
Illustration
Superliga

Bjerregaard-sviner kostede nær Brøndby-karriere

Peter Graulund svinede i sin Brøndby-tid lægestaben til for dårlig behandling, og det var tæt på at koste en fyring.

Det går sjældent ubemærket hen, når man sender en sviner af sted mod sin chef i al offentlighed. Og for Peter Graulund var det da også ved at koste Brøndby-karrieren, da han valgte at svine lægestaben - og dermed også Per Bjerregaard - til efter en længere lyskeskade.

Graulund var utilfreds med ikke at få lov til at opsøge alternativ behandling, og derfor luftede han frustrationerne i Berlingske. Her kaldte han behandlingen for "til grin" - og sagde, at "klubben forsøger at ignorere min skade".

Denne kritik var ikke acceptabel for Per Bjerregaard, der på daværende tidspunkt var læge i klubben.

- At jeg kunne finde på det! Han var ligeglad med, at jeg var Superliga-topscorer. Det her var et angreb på stifteren af klubben, og det var fuldstændig uacceptabelt. Han råbte, at enhver medarbejder ville være blevet fyret for den slags, og at den eneste grund til, at han ikke fyrede mig var, at jeg nåede at ringe til Åge og sige undskyld og fortælle, at jeg havde dummet mig, fortæller Peter Graulund ifølge Ekstra Bladet i sin kommende bog "Jeg er nummer 11".

Peter Graulund slap altså for fyring, hvilket var godt for begge parter. For angriberen kom tilbage fra sin skade og blev solgt videre til Bochum - som superligatopscorer.